Glazenwasser was nietsvermoedend aan het werk toen hij ineens een prachtige verrassing kreeg

Een klein gebaar was genoeg om de dag van deze verbaasde vakman helemaal te maken.

Geluk zit in kleine dingen. De kat die op je schoot kruipt als je ’s avonds moe bent, dat ene compliment van iemand van wie je het totaal niet verwachtte, of misschien dit wat deze ruitenwasser overkwam. De man was ’s ochtends gewoon bezig met zijn baan. Namelijk – shocking – ruitenwassen.

Af en toe maakt men wel eens een praatje met hem, maar op deze specifieke ochtend had de eigenaar van het gebouw waar hij aan bezig was een groter en mooier geschenk voor hem. De eigenaar van het pand is namelijk een kok, en hij had voor de vakman een overheerlijk ontbijtje klaargemaakt. Gewoon. Zo maar. Omdat ramen nu eenmaal ook gewassen moeten worden, en iemand dat moet doen.

De verbaasde vakman nam dit cadeau natuurlijk met beide handen aan:


.

Een heel mooi gebaar!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. halo1

    Waarom krijgen we hier steeds meer van dit soort small human interest?.. Op zich leuk.. maar gaat het niet wat te veel domineren? Ik vind in dit filmpje trouwens iets te veel geforceerde ,ongemakkelijke vriendelijkheid….

  2. Niek Verheyen

    Helemaal mee eens.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.