Lenige bruidegom swingt de pan uit op z'n eigen bruiloft. Wacht tot je ziet wie hem vervolgens uitdaagt voor een prachtige dance battle

Geen categoriejun 01 2015, 20:00
Wat is er mooier dan lekker los gaan op de allermooiste dag van je leven?
De mooiste feesten zijn vaak de feesten na afloop van een huwelijksplechtigheid. Nadat het ja-woord is gegeven en het serieuze gedeelte achter de rug, is er een enorme ontlading en kan het echte swingen beginnen. Zo dacht de kersverse getrouwde Evan Hegge er ook over, die de ingehuurde DJ een goed dansbare medley laat opzetten. Geen geschuivel, geen zachtjes heen en weer: nee, Evan gooit echt alle remmen los.
Maar Evan is niet de enige in de zaal die behoefte heeft aan een ontlading. Nadat de bruidegom een aantal van zijn moves heeft laten zien, wordt hij uitgedaagd door een vrouw die denkt wel mee te kunnen komen met het snelle swingen van de jonge man. En wat blijkt? Het is Evans bloedeigen moeder die van de trouwdag van haar zoon een mooi dansfestijn wil maken:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/THE-Hegge-Wedding-Dance-Off.mp4"][/video]
.
Wie heeft er volgens jou gewonnen? De moeder, of de zoon? Eén ding is in ieder geval zeker: de familie Hegge weet wel wat een goed feestje is!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten