Terwijl de trouwfoto genomen wordt, weet dit schattige en ondeugende bruidsmeisje de ster van de bruiloft te worden

Geen categoriejun 18 2015, 16:02
Trouwfoto's zijn vaak bijzondere foto's, omdat ze twee prachtig uitgedoste mensen afbeelden op de gelukkigste dag van hun leven. Maar deze trouwfoto is niet alleen bijzonder vanwege het echtpaar. Juist ook vanwege het bruidsmeisje.
Het komt niet vaak voor dat iemand anders dan de bruid de show steelt op een bruiloft. Maar als het dan gebeurt, dan kan het maar beter een heel schattig bruidsmeisje zijn. Dit gebeurde ook op de bruiloft van Anthony en Michelle, waar Anderson - de 4-jarige dochter van Michelle - fungeert als bruidsmeisje. Anderson had de tijd van haar leven, niet in de laatste plaats vanwege haar levendige fantasie.
In de gedachten van Anderson was niet alleen haar moeder, maar ook zij de bruid. Dus toen de fotograaf vroeg of de bruid de bruidegom wilde kussen voor een romantische foto, liet het kleine meisje er bepaald geen gras over groeien:
CHvHVXAWcAMVaXp.jpg large
Het werd dus voor iedereen een prachtige dag. De fotografe vertelt in geuren en kleuren waarom Anderson en deze bruiloft zo bijzonder waren:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/Adorable-flower-girl-wants-a-kiss-too.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten