Van kinderspeelgoed word ook jij blij!

Geen categoriejun 16 2015, 10:14
Wat is jouw top vijf van mooiste zomerherinneringen? Vrijwel zeker zitten er meerdere momenten uit je kindertijd bij. Lekker onbezorgd buiten rondzwerven, in een wereld zonder verplichtingen, hele zomers lang.
In de top vijf van elk kind staat ongetwijfeld een zomerse jachtpartij met gekochte of zelfgemaakte namaakgeweren. Vroeger was je al blij als het geweer een blikkig knalgeluid maakte. Tegenwoordig hebben kinderen geweren waarmee je heuse schuimrubberen darts kunt afschieten, op elkaar of op een doelwit. Speelgoedmaker Nerf produceert ze in allerlei soorten en maten: klassieke pistolen, science fiction achtige geweren en kruisbogen. Voor elk wat wils dus.
Het is typerend voor het moderne buitenspeelgoed. Voor elke setting is er een overdaad aan fraai gemaakt, duurzaam speelgoed: op het strand, in het bos of in de tuin, op straat en aan zee. Dat is prachtig voor de kinderen van vandaag. En stiekem ook een beetje voor de volwassenen, die hun kindertijd er nog eens mee kunnen overdoen – maar dan nu met mooier speelgoed.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten