5-jarige Batman redt baby uit auto en wordt een ware held

Geen categoriejul 18 2015, 16:00
Hij wilde zijn Batman-pak graag dragen. Kwam dat even goed uit.
De 5-jarige Zavi Ahmed is een ontzettend grote fan van superhelden. Zijn favoriete held is Batman: de man met de cape. Toen zijn moeder onlangs boodschappen zou doen zei Zavi dat hij wel meewilde, maar alleen als hij zijn batman-pak mocht dragen. Anders kwam hij niet mee.
Zavi's moeder gaf natuurlijk gelijk toe; als hij zijn pak wilde dragen, prima.
Dus kleedde zich als zijn favoriete held en stapte hij met zijn moeder in de auto. Ze reden naar de winkel en dat was het dan.
Nou ja, niet helemaal. Eenmaal bij het winkelcentrum aangekomen zagen Zavi en zijn moeder namelijk dat politieagenten een kleine, verlaten baby probeerden te redden uit een (hete) auto. Ze hadden het achterraam kapotgemaakt om in de auto te komen en de baby eruit te halen, maar ze waren allemaal te groot (en te breed).
Toen kwam Batman-Zavi in actie. Hij zei tegen zijn moeder dat hij kon helpen. Hij ging naar de agenten en bood zich aan: "Ik ben klein en pas makkelijk door het raam." De agenten legden een goede bescherming op het gebroken glas en Zavi gleed naar binnen. Korte tijd later werd de baby er, met Zavi's hulp, uitgehaald.
Screen Shot 2015-07-18 at 14.31.25
Het gevolg? Zavi is nu minstens net zo'n grote held als Batman. Geen wonder dus dat hij maar wat trots voor een foto poseerde met zijn moeder, de geredde baby Iris en haar grootmoeder.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten