Arme moeder steelt luiers voor haar kinderen. Dan redt deze geweldige politieagent haar

Geen categoriejul 14 2015, 10:00
Haar man overleed enkele jaren geleden. Sindsdien heeft het gezin geen geld te makken.
Sarah Robinson is een moeder uit Amerika, die alles over heeft voor haar kinderen; zelfs haar vrijheid. Ze bewees dat onlangs toen haar kinderen luiers en schoenen nodig hadden, maar zij financieel geen ruimte had om ze voor hen te kopen. Ze toog naar de winkel, verzamelde de producten die haar kinderen nodig hadden, en probeerde de winkel uit te lopen.
Ja, het was diefstal, maar iedereen met een hart kan begrijpen waarom ze het deed. Het gezin heeft namelijk ernstige financiële problemen. De vader van het gezin, Sarah's vader, overleed enkele jaren geleden. Sindsdien heeft het gezin totaal geen geld.
De verkopers van de winkel betrapten Sarah en belden de politie. Agent Mark Engravalle werd opgeroepen om in te grijpen. Toen hij bij de zaak arriveerde zag hij dat Sarah's kinderen rondliepen op blote voeten. Daarom vroeg hij Sarah wat er aan de hand was.
police
Ze vertelde hem haar levensverhaal en dat van haar kinderen. De tranen sprongen Mark in de ogen; dit was verschrikkelijk. Dit jonge gezin had al veel te veel ellende meegemaakt. Als hun moeder nou ook nog eens gearresteerd werd zouden ze nog dieper in de problemen komen.
Het verhaal wordt nog triester door het volgende: het gezin slaapt vaak in hun auto, maar onlangs werden hun spullen gestolen. Ze hadden dus werkelijk niets meer.
Mark:
"De mensen van de winkel mogen haar dan als een dief zien, maar ik zag alleen maar een moeder die het ontzettend lastig heeft."
Daarom dacht de agent even naar en besloot hij iets goeds te doen: in plaats van de moeder te arresteren ging hij de winkel binnen en kocht hij alle producten die Sarah nodig had. Hij betaalde het allemaal met zijn eigen bankpas.
Schitterend, natuurlijk, maar het verhaal wordt nog mooier. Nadien besloten Marks collega's namelijk ook om te helpen. Zijn baas creëerde een bankrekening voor Sarah, en lokale televisie- en radiostations hielden inzamelingsacties voor haar. Bij één zo'n actie werd maar liefst 5.500 euro opgehaald.
Door Mark, en zijn collega's, heeft Sarah nu weer wat geld om voor haar gezin te zorgen. Het komende jaar kan ze zich nu concentreren om haar lot in het leven te veranderen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten