Buschauffeur wil limonade-verkopende kinderen inspireren. Daarom doet hij dit

Geen categoriejul 21 2015, 13:00
Dit hadden de verkopers ongetwijfeld niet verwacht.
Op 16 juli (vijf dagen geleden) stonden er een paar kinderen bij een eigen limonadekraampje. Ze verkochten de limonade voor 50 cent per glas.
In Amerika is dit een gebruikelijke manier voor kinderen om hun eerste 'salaris' te verdienen. Samen met hun moeder maken ze tijdens de zomer limonade die ze vervolgens te koop zetten; voorbijgangers kopen maar wat graag een glas - lekker verkoelend.
Hoewel de kinderen er dus vanuit gingen dat ze aardig wat klanten zouden krijgen hadden ze dit niet verwacht: er stopte namelijk opeens een bus voor ze.
Jawel, buschauffeur John Lohan had de kinderen eerder op de dag zien staan en dacht 'daar heb ik wel zin in.' Helaas was er één probleempje: het was nogal druk in de bus. Het was wat raar als hij iedereen zou laten wachten.
Het goede nieuws? Op de terugweg zou het vrijwel zeker rustiger zijn.
Dus wat deed hij? Juist, op de terugweg parkeerde hij de bus bij het kraampje. Vervolgens stapte hij uit, bestelde hij zeven limonade (voor zichzelf en de zes passagiers die nog over waren gebleven), waarna hij weer achter het stuur ging zitten en doorreed.
De kinderen konden hun ogen nauwelijks geloven.
Zie hier de video van in de bus zelf. Rond de vierde minuut zie je John naar buiten gaan en limonade ophalen.
[video width="480" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/Bus-2058-Operator-stops-at-Lemonade-Stand-gives-passengers-Lemonade-360p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten