Wanneer deze agenten een stel kinderen met een bal zien spelen, doen ze iets onverwachts

Geen categoriejul 21 2015, 15:20
Het is de taak van de politie om onze veiligheid te garanderen, maar hoe doe je dat? Deze agenten geven op originele wijze invulling aan hun taak.
Deze agenten zijn niet alleen bezig met hard optreden tegen misdaad, maar vinden het ook belangrijk om de mensen in de buurt te leren kennen. Een vertrouwensband tussen burger en politie is immers essentieel om de veiligheid van een buurt of wijk te verbeteren!
Als deze agenten een stel kinderen met een bal zien spelen, doen ze dus gewoon een potje mee! Al snel krijgt één van de politiemannen het bericht dat hij ergens anders wordt opgeroepen, maar zijn collega maakt het balspel rustig af.
Niet alleen de kinderen in de straat zijn enthousiast, ook een paar buurvrouwen die het schouwspel (gelukkig voor ons!) filmen, vinden het fantastisch om te zien:
"Dat was fantastisch! Dank jullie wel!"
Wat gaaf dat deze agenten even de tijd nemen om met een paar kinderen te spelen op straat. Niet alleen vinden die kinderen dat hartstikke leuk, en zullen ze hierdoor de politie meer als vriend gaan zien, de politiemannen leren hierdoor ook de buurtbewoners beter kennen. Kortom, een echte topactie!
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/Muskegon-police-play-football-with-kids-360p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten