Dit 16-jarige meisje weet ternauwernood te ontkomen aan verdrinking. Je gelooft nooit waardoor ze gered werd

Veel mensen hebben een hekel aan dit voorwerp, maar de 16-jarige Erynn zal het voor de rest van haar leven ongelooflijk dankbaar zijn.

Toen Erynn Johns met haar vader Derrick een eindje ging zwemmen in zee, leek er aanvankelijk niets aan de hand te zijn:

vlcsnap-2015-07-23-16h55m39s158Gewoon een beetje zwemmen, watertrappelen, en dollen met de camera. Maar die frivole gemoedstoestand sloeg meteen om toen er ineens stormvloed aankwam. Door het wilde, wassende water hadden vader en dochter ineens alle moeite om het hoofd boven water te houden:

vlcsnap-2015-07-23-16h57m47s143Stormvloed is gevaarlijk; ieder jaar komen er tientallen strandgangers door om het leven. Dat Erynn in paniek raakte is dan ook niet zo gek. Gelukkig weet ze zichzelf te redden door middel van een…

vlcsnap-2015-07-23-16h58m44s234Dat zie je inderdaad goed: een selfiestick. Vader en dochter kunnen zich lang genoeg vastklampen aan de camera en de gigantische stok, net zolang tot er hulp arriveert, en het hele gezin weer veilig op het strand aflevert:

De selfiestick zal wel een gehaat voorwerp blijven, maar je hebt vandaag dus gezien dat het ook méér kan doen dan alleen een attribuut vormen van vervelende toeristen. Het kan zelfs je leven redden, zoals het dat dus deed op zee voor de 16-jarige Erynn en haar vader Derrick! Laatstgenoemde krijgt op het strand nog wat hulp, maar is gelukkig snel genoeg weer te been. De vader bedankt de man in de oranje boxershort nog op zijn pagina:

“De hemel zij geprezen voor de man met de oranje boxershort. Bedankt, mijnheer!”

En zo loopt alles – gelukkig! – toch nog goed af.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.