Een terminale kankerpatiënt wacht op zijn dood. Dan bezorgt zijn verloofde hem alsnog de mooiste dag van zijn leven

Geen categoriejul 12 2015, 16:00
Met een beetje hulp van verpleegsters en dokters, zijn vrienden en familie, én zijn vriendin had een terminale kankerpatiënt onlangs toch nog de mooiste dag van zijn leven.
Keith Borum en Nina Scott zijn dolverliefd op elkaar. De twee hebben al enige tijd een relatie en willen de rest van hun leven maar wat graag met elkaar delen. Helaas is er een probleem: Keith heeft kanker. Volgens zijn dokters heeft hij niet lang meer.
Er zijn mensen die in zo'n geval zeggen: 'We trouwen maar niet.' Keith en Nina zitten - gelukkig - heel anders in elkaar. Hun liefde voor elkaar is zo groot dat ze zelfs nu, wetende dat Keith er binnenkort niet meer is, met elkaar in het huwelijksbootje stapten.
Samen met verpleegsters, hun familie, dokters en vrienden zorgden de twee ervoor dat hun bruiloft toch nog mooi was. Nina:
"Het was echt geweldig. Ik weet niet wat mijn favoriete moment was. Ik kon het me niet voorstellen dat het zo mooi zou zijn. De ziekenhuismedewerkers hebben het echt fantastisch gedaan."
Eén van de dingen die de medewerkers deden? Ze hadden andere mensen gevraagd om bloemen, kaarten en zelfs een taart te regelen. Vervolgens beloofden Nina en Keith, omringd door vrienden en familie, elkaar de eeuwige trouw. Iedereen droeg beschermende kledij om te voorkomen dat Keith een infectie zou oplopen.
Keith heeft bijzonder veel pijn en kan niet meer lopen. Toch was zijn huwelijksdag bijzonder voor hem. Achteraf liet hij weten dat het "de mooiste dag van mijn leven was."
De twee zijn al drie jaar lang bij elkaar. Eerder dit jaar werd Keith opgenomen in het ziekenhuis omdat hij enorme buikpijn had. Uit onderzoek bleek vervolgens dat hij aan ernstige vorm van kanker leed die niet te genezen is. In plaats van ervoor weg te lopen besloot Nina om alsnog met hem te trouwen en hem op die manier als haar echtgenoot te laten sterven, in plaats van 'slechts' als haar vriend.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten