Fietsendieven maken geen schijn van kans dankzij deze alerte Rotterdamse agenten

Geen categoriejul 17 2015, 17:02
Een fietsendiefstal lijkt vaak een hopeloze, onoplosbare zaak. Maar met agenten die zo alert zijn als deze Rotterdammers, maken fietsendieven geen schijn van kans.
Als je fiets gestolen wordt, is dat flink balen. Daarom zou het super zijn als de pakkans van fietsendieven groter zou worden! Op die manier zouden meer mensen hun gestolen fiets terug kunnen krijgen.
Nou, deze agenten dragen daar absoluut hun steentje aan bij. Een slimme samenwerking tussen agenten in burger én geüniformeerde politie in de wagen zorgt ervoor dat twee fietsendieven binnen vier minuten kunnen worden ingerekend. Deze criminelen komen niet straffeloos weg met hun misdrijf! Een hele opluchting voor fietseneigenaren.
Ook de meneer die behulpzaam zijn fiets afstaat aan de agent om de verdachte snel in te kunnen halen, verdient een eervolle vermelding! Dat is nog eens een burger die meehelpt om misdaad te bestrijden.
Maar ook deze alerte Rotterdamse agenten verdienen absoluut een pluim. Daar kan de hele politie een voorbeeld aan nemen. Vooral heel leuk dat ze hun actie gefilmd hebben, zodat wij er ook van kunnen meegenieten!
Bekijk de video hier:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/PRO247-Aanhouding-Fietsendieven-360p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten