Fitness blogger zet hartverscheurende video online nadat ze in elkaar is geslagen door haar vriend

Geen categoriejul 07 2015, 13:14
Die ook nog eens de vader van haar kinderen is.
Huiselijk geweld tegen vrouwen is één van de grootste problemen waar de maatschappij in haar algemeenheid te weinig aandacht aan besteedt. Fitness blogger Emma Murphy heeft besloten daar iets aan te doen.
Hoe? Door een video online te zetten nadat haar vriend haar in elkaar sloeg:
[video width="236" height="426" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/11658764_912228708833788_907418302_n.mp4"][/video]
.
In de hartbrekende video legt Emma uit dat ze er bijzonder lang over na heeft gedacht voordat ze de video online zette. Uiteindelijk heeft ze dat toch gedaan. Ze wil andere vrouwen die onder huiselijk geweld lijden namelijk inspireren.
Emma vertelt: "De afgelopen anderhalf jaar heb ik te horen gekregen dat ik paranoïde ben, dat ik knettergek was, en dat mijn gebrek aan zelfvertrouwen me kapotmaakt." Let wel, dit werd allemaal gezegd door haar vriend.
De reden? Emma vermoedde dat hij vreemdging en confronteerde hem ermee. Later bleek ze gelijk te hebben: in november vorig jaar contacteerde een andere vrouw haar en vertelde Emma dat ze zwanger was van haar vriend. Dit gebeurde op het moment dat Emma zélf ook zwanger was.
[caption id="attachment_114502" align="aligncenter" width="627"]Emma in betere tijden Emma in betere tijden[/caption]
Later confronteerde ze haar vriend er weer mee. Die kon dat niet waarderen en sloeg haar pardoes in haar gezicht. Het resultaat is dat ze nu een blauw oog heeft en psychisch gebroken is.
Nou ja, dat is niet helemaal waar. Ze vertelt namelijk ook dat ze de relatie beëindigd heeft en ervoor zal zorgen dat haar vriend zijn kinderen niet meer kan zien. Ze hoopt dat andere vrouwen in een vergelijkbare situatie hetzelfde zullen doen.
Ik kan dat natuurlijk alleen maar beamen en heb daar maar één ding aan toe te voegen: dames, als je man je één keer slaat zal hij het nog een keer doen. Na de eerste keer moet je de stekker dus uit de relatie trekken. Niet wachten; neem het heft in eigen hand.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten