Gelukkig voor de winkeleigenaren mislukte deze roofoverval. Als je ziet wie die misdaad verijdelden, sla je steil achterover

Geen categoriejul 06 2015, 16:00
Jammer voor de overvaller, maar deze winkeldiefstal is officieel mislukt. De ingenieuze daad van twee bijzondere helden is daar de oorzaak van.
Een brutale en met een mes zwaaiende overvaller dacht een leuke buit te hebben gescoord toen hij een kleine supermarkt binnenviel. Hij vulde zijn zakken met bijna €650 en stal voor € 300 euro aan sigaretten. Maar de verrassing deed zich voor toen de boef dacht dat hij zomaar kon ontsnappen. Nuh-uh.
Voor de deur was inmiddels de gepensioneerde, maar niet minder dappere 78-jarige Ron Smith gaan staan. Hij hield de deur dicht, zodat de inbreker niet naar buiten kon. Even later kreeg de bejaarde held hulp van de 72-jarige Robert Anderson, die ook zorgde dat de deur niet open kon.
2A3A474300000578-3149322-image-m-33_1436012643986
Dat de dief een mes bij zich had, en waarschijnlijk fysiek sterker was.. dat kon ze niks deren. Je blijft immers gewoon met je tengels van andermans spullen af:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/Raw-Video-Dramatic-Moment-Two-Pensioners-Barricade-Knife-Wielding-Robber-in-Shop1.mp4"][/video]
.
De moedige daad van de twee gepensioneerde heren werpt z'n vruchten af. De dief kan er niet uit en geeft al het gestolen spul terug aan de cassière in de winkel. Hij raakt in paniek en uiteindelijk probeert hij te ontsnappen door op een busje te springen. Dat wekt zoveel commotie, dat hij direct gearresteerd kon worden.
Tot zover de 'overval' van deze geflopte crimineel. Met dank aan Ron en Robert voor hun moed op leeftijd! De politiechef is de twee kranige bazen erg dankbaar, en gaf ze als blijk van waardering voor hun burgermoed een oorkonde.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten