Lisa Tuk is weer thuis!

Geen categoriejul 27 2015, 12:11
Het vermiste meisje is terecht!
Geweldig nieuws! Lisa Tuk, het 13-jarige meisje dat wegliep van de camping waar zij en haar ouders vakantie aan het vieren waren, is terecht! Ze verkeert in goede gezondheid en wordt herenigd met haar bijzonder bezorgde familie.
In de loop van de dag hoopt de politie meer informatie naar buiten te kunnen brengen. Ze willen namelijk eerst met Lisa spreken om te achterhalen wat er precies gebeurd is, waarom ze wegging, en waar ze de afgelopen vier dagen was.
Ongelooflijk genoeg wist Marco Tuk - Lisa's vader - van niets. Hij hoorde pas dat zijn dochter terug was toen een verslaggever van het AD hem belde. Die had namelijk een tweet gezien van de politie waarin het goede nieuws bekend werd gemaakt.
Aangezien de vermissing niet bij het karakter van Lisa passen maakten veel mensen zich zorgen. Haar familie en de politie natuurlijk incluis, maar ook de rest van het land zat er bovenop om ervoor te zorgen dat ze weer thuis zou komen. Verschillende mensen hadden haar op andere plekken in het land gezien - of zeiden in ieder geval dat ze haar gezien hadden.
Wat we wél weten is dat Lisa vlak voor haar verdwijning contact had met een onbekende jongen/man op Facebook. Deze persoon gebruikte een nepfoto om bij haar in het gevlei te komen.
De zoektocht
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten