Geen strandlichaam? Onzin, iedereen heeft een strandlichaam!

Bikini’s passen voor de zomer kan een behoorlijk vernederende ervaring zijn voor veel vrouwen. Maar geen zorgen, want deze ervaringsdeskundigen kunnen je helpen!

Veel vrouwen hebben het moeilijk als ze nieuwe badkleding gaan kopen voor de zomer. Als je in het pashokje staat zie je je lichaam in alle naakte glorie, maar niet iedereen ziet graag wat hij wil zien. Sommigen zien een kont die zich lastig in een bikinibroekje laat proppen:

vlcsnap-2015-07-22-15h45m02s103Of een heel lichaam:

5-fa730c374f66b47fc1fa3875c57dc26f

Anderen zien een buste die wel van een jongen had kunnen zijn:

6-caa1248cfcf9845e8bdb5b40e04337caHoe dan ook, het kan best moeilijk zijn voor veel vrouwen om dé geschikte bikini of hét geschikte badpak te vinden, zonder compleet depressief te worden van je eigen lichaam. Maar wees niet ongerust: je bent bepaald niet de enige die er zo overdenkt. Het overkomt vrijwel iedereen, zo blijkt uit deze video:


.

Dus wees niet ongerust: voor iedereen is er badkleding. Het strand is niet alleen voor mensen met het lichaam van een supermodel: het is er voor iedereen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. halo1

    Aardig bedoeld allemaal.. maar of het echt zo werkt?.. vraag ik me af..bikini-time is truth time. Het enige voordeel is wel dat als je aan de “maatstaven” voldoet (tits-ass-hips)..je niet meer stuk kan..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.