Relatie-apps zijn zo 2013. Tegenwoordig ontmoeten nieuwe liefdes elkaar zo

Geen categoriejul 20 2015, 19:07
Tinderdates zijn tegenwoordig heel normaal. Maar je kan je grote liefde ook tegen het lijf lopen op andere, digitale manieren.
Toen MacKenzie en Joey met elkaar begonnen te chatten op Fancred - een app die gemaakt is om sportliefhebbers met elkaar in contact te brengen - ging het hen beiden in eerste instantie gewoon over de sport. Ze waren allebei fan van de basketballteam 'Wichita St. Shockers', en vonden het heel leuk om online te praten over hun favoriete team.
Maar het chatten smaakte naar meer, en in september 2014 boekte Joey een vlucht om een weekend met MacKenzie door te brengen. De twee bleken op nog veel meer terreinen dan sport te klikken, en begonnen aan een relatie. Vorige maand stapten de twee in het huwelijksbootje, en hadden een romantische en idyllische bruiloft:
Fancred-Story-640x480
Zelf reageren ze in ieder geval gelaten:
"We hadden nooit gedacht dat Fancred een plaats was waar we elkaar zouden ontmoeten. Het was een verrassing voor ons allebei," zegt MacKenzie: "We begonnen als sportvrienden en langzamerhand veranderde dat in iets wat we allebei heel graag proberen en bereiken."
Het ging bijzonder snel:
"Joey en ik chatten een beetje over sport en realiseerden ons aanvankelijk niet waar dit in zou uitmonden."
Maar na Fancred volgde Facebook, en na Facebook volgde een heuse ontmoeting:
"We kenden elkaar inmiddels al wel toen hij naar me toekwam in september. Toen hij kwam, nam dat ook echt de laatste twijfel weg en wisten we dat we dit allebei wilden, HEEL ERG ZEKER!"
De Dagelijkse Standaard wenst de tortelduifjes in ieder geval heel veel succes met hun prille liefde. Dat het een lang en mooi huwelijk mag worden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten