Rouwende weduwe raakt trouwring overleden man kwijt. Dan doen vrienden én vreemden dit

Geen categoriejul 21 2015, 17:10
Ze had niet verwacht dat ze ooit weer zou kunnen lachen.
Rhonda Till en haar man hadden een gelukkig huwelijk. Maar op een dag kreeg Rhonda het nieuws waar iedere vrouw bang voor is: Haar echtgenoot was omgekomen bij een tragisch motorongeval.
Screen Shot 2015-07-21 at 16.47.03
Rhonda's wereld stortte volledig in. Maar alsof het verlies van haar echtgenoot nog niet erg genoeg was, bleek ook nog dat de trouwring van haar overleden man nergens te vinden was. De weduwe was de wanhoop nabij. Ze wilde die trouwring juist zo graag zelf dragen als aandenken aan haar man.
Ze nam een vriend in vertrouwen, en vertelde hem over de verloren ring. Die vriend, net als haar overleden man een enthousiaste motorliefhebber, vertelde het weer aan zijn vrienden, die hun vrienden er weer over vertelden. Voor ze het wisten, was een groep stoere bikers op zoek naar de trouwring van Rhonda's man.
Screen Shot 2015-07-21 at 16.38.58
Ze hadden het idee dat Rhonda's echtgenoot zijn trouwring misschien was verloren tijdens het motorongeval waarbij hij om het leven was gekomen, en dus gingen de redders in nood op zoek bij de plek van het ongeluk. Ze zochten urenlang in het hoge gras, maar toen zag één van hen iets glinsteren in de modder: Ongelooflijk maar waar, de trouwring was gevonden.
Screen Shot 2015-07-21 at 16.39.08
Rhonda kan haar geluk nauwelijks onder woorden brengen. Natuurlijk is ze enorm opgelucht dat de trouwring weer terecht is, maar dat is misschien nog niet eens het belangrijkst. Wat haar vooral inspireert, is dat zoveel mensen, van wie ze de meeste niet eens kende, speciaal voor haar op zoek gingen naar de ring.
Ondanks het verlies van haar man staat ze niet alleen. Integendeel: er zijn veel, heel veel mensen die om haar geven. Dat, en de teruggevonden ring, tovert weer een lach op haar gezicht.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/Friends-find-missing-wedding-ring-for-grieving-widow-360p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten