Schattig! Deze piepjonge motorrijder krijgt een grappige bekeuring. Wacht tot je leest waarom

Geen categoriejul 09 2015, 10:55
Toen Declan Tramley zijn motorfiets 'parkeerde', had hij nooit gedacht dat hem dat een boete zou opleveren...
Declan Tramley is een driejarige inwoner van Halifax in Canada. Zijn favoriete moment van de week is wanneer zijn ouders hem meenemen naar de boulevard van de stad, maar niet omdat hij van het uitzicht over het water wil genieten. Nee, Declans favoriete attractie zijn de motorfietsen die langs de weg geparkeerd staan.
Zelf speelt hij graag dat hij een echte biker is op zijn plastic speelgoedfiets, en zijn moeder heeft zelfs een leren motorjas voor hem gemaakt: net echt! Maar Declan en zijn moeder hadden nooit verwacht dat ook anderen hun zoon als een echte motorrijder zouden behandelen!
Screen Shot 2015-07-09 at 10.36.13
Toen Declan vorige week weer met zijn ouders de boulevard bezocht, parkeerde hij zijn plastic motorfiets pal naast de glimmende Harley Davidsons. Dat trok de aandacht van agent Shawn Currie. Het is zijn taak om te zorgen dat ambulances te allen tijde een goede doorgang hebben op de boulevard, en dus is het belangrijk dat iedereen binnen de parkeervakken parkeert. Tja, daar had de driejarige Declan niet aan gedacht. De goedgehumeurde agent besloot om de kleuter te behandelen als een échte motorrijder, en gaf hem een parkeerbon!
Screen Shot 2015-07-09 at 10.37.14
Natuurlijk was het geen echte bekeuring, en Declan vond het reuzeleuk om aandacht te krijgen van een echte politieman. Ze gingen zelfs samen op de foto, die op de twitterpagina van het politiedistrict werd geplaatst.
https://twitter.com/HfxRegPolice/status/617650885305479169/photo/1
"Onthoud, motorfietsen mogen niet worden geparkeerd in de rotonde bij de veerpont-terminal. Deze meedogenloze biker werd gisteren gepakt!"
Hilarisch natuurlijk, en enorm lief van die agent dat hij aandacht schenkt aan een driejarige kleuter. Maar dat was nog niet alles! De tweet van de politie werd door mensen over de hele wereld gezien en gedeeld, die het niet alleen grappig maar ook aandoenlijk vonden hoe de agent aandacht gaf aan de piepjonge 'motorrijder'. Zijn moeder vindt het ongelooflijk hoeveel aandacht er plotseling is voor de familie, en hoopt dat het mensen doet inzien dat je met een klein gebaar iets voor iemand kunt betekenen.
Screen Shot 2015-07-09 at 10.37.39
En Declan zelf? Die vindt het allemaal prima. De hele wereld weet nu wat voor stoere biker hij is!
Screen Shot 2015-07-09 at 10.43.47
Wat ontzettend grappig en ook mooi. Miljoenen mensen over de hele wereld vinden het enorm aandoenlijk hoe deze agent een paar minuten tijd neemt om een geintje uit te halen met een kleuter. Wat het vooral leuk maakt, is dat iedereen dat kan doen! Het is heel gemakkelijk om een mooi gebaar voor iemand anders te doen, en een lach op iemands gezicht te toveren.
Bekijk hier een nieuwsuitzending over de schattige 'motorrijder'
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/3-Year-Old-Biker-Gets-Parking-Ticket-from-Halifax-Police-in-Canada-360p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten