Terwijl ze moet bevallen, is midden in het bos de benzine op. Hoe ze zich uit deze situatie redt zal je verrassen!

Geen categoriejul 04 2015, 8:00
Deze vrouw laat zich niet zomaar kisten. Ook niet als ze hoogzwanger middenin een bos staat in een auto zonder brandstof en weeën die begonnen zijn.
De 35-jarige Amber Pangborn is niet bang uitgevallen. En dat is maar goed ook, want rond de geboorte van haar baby maakte zij een hachelijk avontuur door. Toen ze merkte dat de weeën waren begonnen wilde ze naar het ziekenhuis rijden. Dat alleen al is een bikkelactie, maar het wordt nog een stuk complexer.
vlcsnap-2015-07-04-01h59m46s29Het autorijden ging namelijk helaas een beetje anders dan gepland: middenin het bos onderweg naar het hospitaal bleek de benzine van haar auto af. Amber had geen andere keuze dan haar kind zelf ter wereld brengen. Ja, dat lees je goed: ze was moeder én verloskundige tegelijkertijd. Maar zelfs nadat dat achter de rug was, was de jonge moeder nog niet uit de penarie. Ze had nog steeds geen benzine, en bevond zich met een pasgeboren baby in de middle of nowhere. Met appels en bessen moest ze zien te overleven, terwijl een zwerm bijen moeder en kind het leven probeerde zuur te maken.
Uiteindelijk probeerde Amber ten einde raad via rooksignalen de aandacht van de buitenwereld te trekken. En dat lukte. Niet in de laatste plaats omdat er een bosbrandje ontstond, waarna Amber en haar pasgeboren babytje werden opgemerkt:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/Stranded-Woman-Starts-Forest-Fire-In-Desperate-Attempt-To-Get-Help-After-Giving-Birth-In-Woods.mp4"][/video]
.
Moeder en dochter maken het overigens goed. Maar tjongejonge, wat een verhaal zeg...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten