Tiener verkracht pony. Wordt betrapt door diens eigenaren

Geen categoriejul 22 2015, 11:18
Deze puber hield er een wat merkwaardig seksleven op na.
In Bergschenhoek is een 18-jarige jongen opgepakt nadat hij betrapt werd toen hij... een shetlandponly probeerde te verkrachten.
De eigenaren van pony Franca hadden al langer het idee dat er iets niet goed zat. Soms leek het alsof iemand in de stal was geweest... en Franca gedroeg zich anders dan normaal. Daarom lieten ze beveiligingscamera's installeren in haar stal.
Daarom besloten ze een camera op te hangen, waarop de perverse praktijken van de jonge dierenverkrachter haarfijn werden vastgelegd. Daarop werd de politie ingeschakeld en is de jongen aangehouden.
De verkrachter is alweer vrijgelaten. Binnenkort moet zich verantwoorden voor de rechter. Ook zal hij een psychologische test moeten ondergaan. Dat laatste is niet zo gek aangezien het duidelijk is dat een jongen die geestelijk in orde is geen seks zou hebben met een pony.
Ondertussen gaat het relatief goed met Franca. De dierenarts heeft haar onderzocht en geconcludeerd dat ze niet verkracht is met bepaalde voorwerken en dat de verkrachter haar ook niet op andere manieren verwond heeft.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten