3-jarige jongetje mag iets wensen - wat hij ook wil, hij zal het krijgen. Dan zegt hij dit

Geen categorieaug 14 2015, 19:00
Wat is het belangrijkste in het leven van een 3-jarig jongetje?
Je zou zeggen: zijn vader, moeder en mogelijke zusjes en broertjes. Nou, dat klopt. Zie hier het verhaal van de 3-jarige Kellan Tilton.
Kellan is geboren met een tumor. Daardoor moest hij - vanaf het moment dat hij ter wereld kwam - continu behandeld worden in het ziekenhuis. Zo onderging hij een operatie en chemotherapie. Dat soort ingrepen zijn altijd zwaar om te ondergaan, maar al helemaal als je een baby of een peuter bent.
Screen Shot 2015-08-14 at 18.57.56
Het goede nieuws? Kellan is kankervrij. Het bijkomende goede nieuws? Hij is een bijzonder optimistisch en levendig jongetje. Hij geniet van het leven en houdt ontzettend van zijn ouders en hun andere kinderen.
Helaas is er ook slecht nieuws: door de tumor en de behandelingen is Kellan deels verlamd. Hierdoor kan hij niet lekker door de tuin rennen en, voor hem het allerbelangrijkste, mee met zijn vader en de andere kids als ze naar de schuur gaan, waar het gezin veel tijd besteed (om dingen te maken, te spelen, te klussen, etc.). Hij kan alleen mee als iemand hem optilt en hem meeneemt; de tuin is niet geschikt voor een jongen met een rolstoel.
Screen Shot 2015-08-14 at 18.53.38
Toen de organisatie "Make A Wish" (een stichting die kinderen met kanker een wens laat doen en er vervolgens voor zorgt dat die uitkomt) langskwam en Kellan vroeg wat hij wilde - misschien een mooie reis naar Disneyland of heel veel speelgoed - zei het 3-jarig jongetje dan ook: een pad met een bruggetje zodat hij, wanneer hij maar wil, naar de schuur kan rijden.
Ondertussen is het pad aangelegd en geniet Kellan er met volle teugen van. Zijn vader vertelt dat Kellan, als hij wakker wordt, "meteen over de weg wil rijden en dat 's avonds voor hij gaat slapen nog een keer doet."
Wat een fantastische organisatie en wat ontzettend mooi dat Kellan weet waar het écht om draait in het leven: om de mensen van wie je houdt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten