Acht dappere vrouwen slaan prachtig terug als online pestkoppen ze proberen klein te krijgen. Hier zie je hoe:

Het internet zit vol met nare, vervelende trolls. Deze vrouwen laten zich er niet door uit het veld slaan en pakken hun online treiteraars op een geweldige manier terug.

Het internet is over het algemeen een geweldige plek. Je kan er vrijwel onbeperkt video’s kijken, muziek luisteren, shoppen informatie inwinnen en communiceren met andere mensen. Alhoewel dat meestal geweldig is, wil het ook nog wel eens gebeuren dat ook minder leuke mensen in contact komen met je. En dat leidt dan tot irritante mannen die racistische of seksistische opmerking naar het hoofd slingeren van willekeurige vrouwen. Zelfs doodsbedreigingen en erg kwetsende opmerkingen over het lichaamsgewicht behoren tot het vaste repertoire van enkele naargeestige internetters.

Deze acht vrouwen zijn het echter spuugzat. Ze organiseerden dus een modeshow om de hele wereld te laten zien wie hun kwelgeesten zijn, en waarom ze het verdienen om in het negatieve zonnetje te worden gezet:


.

Met een grote glimlach laten ze zien dat gemene commentaren ze niet raken:

vlcsnap-2015-08-26-16h28m09s94Nina vond het kennelijk nodig om te suggereren dat Tokyo alleen maar met mannelijke muziekproducenten om haar muziek uitgegeven te kijken. Tokyo: “Volgens mij gebruik ik een groot deel van mijn hersenen om goede muziek te schrijven.”

vlcsnap-2015-08-26-16h28m29s59Suzanne heeft last van online aanranders als Laurent. De – helaas – uit Nederlands afkomstige troll vroeg het meisje op groffe en onbeleefde toon of hij anale seks met haar mocht hebben.. in het openbaar.

vlcsnap-2015-08-26-16h28m47s217Helene heeft last van zielige mannen die haar uitschelden om haar gewicht. Maar ze draait alle aanvallen moeiteloos om. Voor Robert en conserten heeft ze het advies: “Ik zou willen suggereren om uit die klamme computerkamer te komen, waar je uren besteed aan het schrijven van onplezierige berichten aan mensen die je niet kent. Ga naar buiten en do iets dat je beter laat voelen over je zelf.”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.