Als haar dochter niet uit bed wil komen voor de eerste schooldag schakelt de moeder over op een guerilla-strategie...

Geen categorieaug 13 2015, 20:00
Wakker worden, luilak! Als het niet goedschiks kan, dan maar kwaadschiks.
Menig ouder heeft er heel wat ervaring mee. Slaperige kinderen 's ochtends wakker en uit bed krijgen, omdat ze anders te laat komen voor school. Het overkwam de moeder van de 10-jarige Sophie ook maar al te vaak. Aan dekbedden trekken, gordijnen opendoen, schreeuwen en dreigen het ontbijt dan maar aan de hond te geven.. het werkte allemaal voor geen centimeter.
Dus gooide Sophie's moeder het maar eens over een andere boeg. Inspiratie puttend uit het Kinderen voor Kinderen-liedje "Ik word altijd wakker met een wijsje in m'n hoofd", had de slimme vrouw het perfecte plan om haar dochter op tijd uit bed te krijgen voor school: muziek. En dan bedoel ik niet de radio aanzetten of een cd opzetten. Nee, Sophie werd getrakteerd op een optreden van een heuse jazzband. Live, in haar eigen slaapkamer!
confusionSophie kreeg ook een telefoontje van een ochtend-dj die haar live in zijn uitzending vertelde dat het tijd was om op te staan!
Of al die verstrekkende maatregelen echter ingrijpend genoeg waren moet zich nog bewijzen. Volgens haar moeder kan de band zo weer opgetrommeld worden, maar de 10-jarige slimmerik heeft daar wel een oplossing voor: ze zegt van haar zakgeld oordopjes te gaan kopen!
Bekijk het geestige spektakel hier:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/She-Wouldnt-Wake-Up-For-SchoolSo-We-Have-A-Live-Jazz-Band-Help-Out.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten