Als tieners een oude man uitlachen om z'n lelijke huis, komt deze held in actie. Wacht tot je ziet wat hij voor hem doet

Geen categorieaug 12 2015, 18:00
Toen een stelletje tieners dacht een oude man te kunnen bespotten vanwege een huis dat nodig onderhoud behoeft. Maar dat hebben ze verkeerd begrepen.
Toen een stel jonge vrijbuiters het nodig achtte om de 75-jarige Leonard Bullock te beledigen, vanwege z'n vervallen huis, hebben ze wellicht raar opgekeken. De tieners vertelden Leonard dat hij z'n huis beter met de grond gelijk kon maken. "Kijk eens naar dit shithuis," zeiden ze. "Ze zouden het gewoon moeten afbranden."
Leonard liet z'n hoofd in schaamte hangen, maar gelukkig voor hem was hij niet de enige die de beledigende commentaren had opgevangen. Ook de 35-jarige John Cyganik had gehoord hoe de pubers deze oudere man hadden gekrenkt.
Hij besloot om wat te doen voor Leonard en zijn "shithuis." En oh boy, hij heeft woord gehouden. Dit is namelijk Leonards huis ten tijde van de grievende opmerkingen van de jongeren..
55ca275914000077002e2953
.. En dit is zijn huis nu:
55ca27991400002e002e2954
Inderdaad, Josh heeft de nobele taak op zich genomen om van Leonard weer een trots huiseigenaar te maken. Dat was geen sinecure, want Josh heeft gewoon een full-time baan en kon dit niet alleen. Gelukkig was een lokale verfwinkel zo aardig om verf te doneren, en verder wierp een post op Facebook met een oproep om te komen helpen z'n vruchten af: op de dag dat het huis gerenoveerd zou worden door de vrijwilligers, kwamen er maar liefst 100 mensen opdagen.
Met tientallen mensen hebben ze dus een huzarenstukje afgeleverd, zoals je hierboven al kan zien. En Leonard? Leonard is de koning te rijk. Niet alleen heeft hij weer een woning die zo goed is als nieuw, maar ook kan hij pesterige tieners tegenwoordig met een opgeheven hoofd tegemoet zien.
55ca226c14000077002e294b
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten