Asielzoekers in Nederland in de buurt van recordhoogte: 1700 nieuwe gevallen per week

104879632_7d9ab63bb5_b
Foto: Western Sahara / Flickr

Met duizenden per maand komen momenteel in Nederland asielzoekers aan. Staatssecretaris Dijkhoff moet alle zeilen bijzetten om de toestroming het hoofd te kunnen blijven bieden.

Nederland maakt momenteel één van de grootste toestromen van vluchtelingen in jaren door. Maar liefst 1700 nieuwe asielzoekers melden zich elke week in ons land. Om te voorkomen dat het asielsysteem overbelast wordt, neemt Staatssecretaris Klaas Dijkhoff (VVD) maatregelen die het Nederlandse asielbeleid overeind moeten houden:

Om alle aanvragen zo snel mogelijk te beoordelen, krijgt de IND (Immigratie en Naturalisatiedienst) er honderd man bij. In juni kreeg de IND er ook al personeel bij.

Dijkhoff meldt maandag dat er in juni en juli meer asielaanvragen zijn gedaan dan een jaar eerder toen zijn voorganger Fred Teeven alarm sloeg over de plotselinge toestroom van vooral mensen uit Syrië en Eritrea. De meeste asielzoekers komen nog steeds uit deze twee landen.

Leefbaar Rotterdam-raadslid Ronald Buijt heeft berekend wat dit qua extra loonkosten betekent voor de Nederlandse schatkist:

Eén van de factoren waardoor de immigratie zo hoog is, is gezinsmigratie vanuit Syrië; veel immigranten voegen zich bij hun familieleden die al eerder zijn aangekomen in ons land.

Vorig jaar kwamen er in Nederland 30.000 vluchtelingen aan. Dijkhoff geeft aan dat dit aantal eenvoudig voorbijgestreefd zal worden dit jaar:

”Ik denk dat we boven het aantal van vorig jaar uitkomen”

Het recordaantal vluchtelingen dat Nederland ooit op jaarbasis heeft toegelaten, was 52.000. Dat was in 1994 toen er op de Balkan gestreden werd, en de Taliban bezig was met een oorlog om Afghanistan te veroveren. Als het kabinet gelijk heeft dat het aantal van 1700 per week voorlopig niet afneemt, wordt dit record met gemak verbroken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

208 reacties

 1.   

  Allemaal Soennieten die onze koppen eraf willen hakken of valt het mee?

  1.   

   Die kant gaan we wel op Mediaevist als het zo doorgaat.
   Zoals een voormalig Tjechisch politicus mij enkele dagen geleden liet weten, inzake de vluchtelingenstromen
   “IT’S AN ACT OF WAR”

   http://eeas.europa.eu/statements-eeas/docs/150624islamfepsdeliv.pdf

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/07/eu_wij_willen_meer_politieke_i.html
   BEANTWOORDEN

 2.   

  -Het record is natuurlijk eh… iets van1miljoen Belgen.

  1.   

   @V.K.
   17 augustus 2015 at 21:18
   Maar wél in een Nederland met toentertijd slechts 8 miljoen inwoners en waarbij de Belgen in meerderheid ook weer zo snél mogelijk terug naar huis keerden. En nóg een verschil: Zij stopten met vluchten zodra zij veilig waren. Niemand ging door naar bijv. Zweden of Noorwegen!
   Wikipedia: De burgervluchtelingen die naar Nederland kwamen, werden zo goed mogelijk ondergebracht op verschillende locaties in het land. Al op 12 oktober 1914 begon de Belgische regering met Duitsland te onderhandelen over de terugkeer van de burgers. Nederland hield zich afzijdig in deze onderhandelingen. Vanaf november 1914 konden de meeste burgers echter alweer huiswaarts keren. In mei 1915 waren er nog 105.000 burgervluchtelingen in Nederland; een aantal dat de rest van de oorlog ongeveer constant bleef.
   Wel alles vertellen dus!

  2.   

   V.K Dat waren geen islamieten met een totaal andere cultuur en een “religie” die van hun leider de opdracht krijgen om alle “ongelovigen” uit te moorden. “Wij moslims herkennen jullie ongelovigen niet, vijandschap zal altijd tussen ons staan”, Mohammed.
   Is ISIS onzichtbaar in de weer om zoveel als mogelijk moslims naar Europa te sturen om als ze sterk genoeg zijn al de “ongelovigen” aan te vallen en te vermoorden.Vers 191-192, “Dood ongelovigen waar gij ze vindt als beloning voor hun ongelovigheid”. Er is iets heel vreemds aan de hand.

 3.   

  We zullen deze mensen nou eenmaal onderdak moeten gunnen. Bijna niemand hier lijkt te beseffen dat deze mensen niet hier zijn voor hun lol maar ISIS ontvluchten die hun levens opeisen. Tja, het westen heeft ISIS aan zichzelf te danken en nu ga je maar om met die miljoenen onschuldige vluchtelingen die voor hun leven vechten.

  Misschien een idee om naar een ander werelddeel te emigreren als je deze vluchtelingen niet kunt verdragen? Niks staat je in de weg

  1.   

   Eritrea en ISIS, mens laat je nakijken.

   1.   

    @Mediavist
    Op een curieuze wijze nu ook in Kameroen….

  2.   

   ISIS is vooral de schuld van de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. BV Duitsland en Frankrijk hadden part noch deel aan die gore Tweede Golfoorlog.

  3.   

   Svetlana wat stel jij een grenzeloze onnozelheid ten toon. Ben je soms ziek of leef je onder een zware steen.

   Figuren zoals als jij met zo´n asielzoekers zieligheidssyndroom kunnen wij hier in Nederland missen als kiespijn.

  4.   

   Svetlana. Waarom gaan ze niet naar een van de 57 islamitische OIS landen met eigen cultuur en “religie”. Waarom uitgerekend naar Jood/christelijk Europa en dan het liefst naar Duitsland en Nederland.
   In hun eigen landen worden al de “ongelovigen” uitgemoord. Wat hebben deze jonge mannen daar allemaal uitgevreten. Niets natuurlijk.

  5.   

   Svetlana. Duitsland en Nederland vol met onderwerpende hoofddoeken. We gaan onze islamitische neergang tegemoet.

  6.   

   Svetlana Moslims zijn elkaar na Mohammed al 1400 jaar aan het uitroeien. Alle stammen vechten tegen elkaar in alle islamitische landen. Alleen een dictator is in staat met veel geweld islamieten tot kalmte te dwingen.

 4.   

  https://ejbron.wordpress.com/2015/08/17/niemand-is-naar-kos-gevlucht-omdat-zijn-leven-gevaar-liep/

  Tja Svetlana, daarom gedragen zij zich ook als ‘vluchtelingen’.

  Eisen, eisen en anders geweld.

  Jouw onnozelheid grenst aan een kwaadaardige achterlijkheid.

  1.   

  2.   

   In dat geval lijkt het me verstandig om aan hun eisen te voldoen wachteresvind je niet?

   In elk geval is het pleiten van een immigratie stop trekken aan een dood paard. We zijn het punt van mogelijke schade herstel al lang voorbij. Rechtse partijen en het neoliberale politiek hebben voor deze beleid gezorgd velen jaren terug, en nu ga je er maar mee om. soit!!

   1.   

    Aan hun eisen voldoen? Waarom ga jij niet in het Midden-Oosten wonen, Svetlana, dan kun je aan al hun eisen voldoen.

    Jouw opmerkingen zijn te dom om verder op te reageren.

    1.   

     Wachteres, Laat ie daar zelf maar eens wat proberen wat op te gaan eisen in die landen.

    2.   

     Het is ook nogal dom dat je dat nog niet door hebt.

     Svetlana schrijft zo absurd “links correct” het is natuurlijk een persiflage.

     Overigens is ook Svetlana een dom soort trol anders ga je natuurlijk Noord Korea nooit verdedigen.

   2.   

    Svetlana. Waarom komen ze naar Joods/christelijk Europa en dan vooral naar Duitsland en Nederland.
    Waarom gaan ze niet naar een van de 57 islamitische OIS landen met dezelfde cultuur en “religie”. Waarom uitgerekend zoveel als mogelijk Duitsland en Nederland.

  3.   

   Wachteres, de manier van schrijven van Svetlana is bewust provocerend en eisend en lijkt bedoeld om reacties en kwaadheid op te wekken. Trollen-gedrag dus. Wellicht heeft de Brouw een blik nieuwe trolletjes opengetrokken om via proxy servers hier nog meer te stoken. Inderdaad, kwaadaardige achterlijkheid dus.

 5.   

  Vanavond zagen we op NPO1 een aantal Syriërs aankomen in Ter Apel.
  Vrouwen met hoofddoeken.
  Kijk… dan gaan mijn wenkbrauwen al omhoog.
  Islamieten hebben een enórm territorium aan islamitische landen in het M.O. én in Afrika, waar zij heerlijk binnen hun eigen ideologie en cultuur kunnen blijven en desnoods zelfs van de shar’ía… met alles wat daar aan ellende bij hoort… kunnen ‘genieten’.

  Maar goed… even dacht ik nog: wellicht zijn het christenen, waarvan de vrouwen, om zichzelf tegen verkrachting enz. te beschermen, voor alle zekerheid maar een hoofddoek hebben omgedaan.

  Maar nee, hoor.
  Er kwam een man aan het woord, die meteen over allah begon.

  Kijk… en dát moeten we hier dus absoluut NIET hebben… niet nóg meer moslims, die meteen al… of op termijn… gelazer gaan veroorzaken, zoals het treiteren en erger van christenen, homo’s, niet-moslims of andere variaties van de islam.

  Laat de beschikbare ruimte in die asielcentra voor christenen en Yezidi’s gereserveerd blijven!
  Die bedreigen onze vrijheid en veiligheid tenminste niet!

  Je gaat de agressors, die …. zoals de ervaring leert….een enorme aversie hebben tegen democratie en alles wat westers is ( behalve dan westerse euro’s..) toch niet bewúst je land binnenhalen?
  Dat is gekkenwerk!

  Bovendien: bovengenoemde islamitische landen zitten nog LANG niet vol!
  Wat doen die lui dus hier?
  Niet toelaten!

  1.   

   Asielzoeker centra nemen iedereen op die in nood zijn of het christenen, moslims joden of flying spaghetti monster aanbidders zijn. Integenstelling tot mensen als jou Gielah denken deze hulpverleners niet in termen van ‘religie’. De mens staat centraal in de ogen van ieder die zich 2 keer in de spiegel kan kijken en zich beschaafd mogen noemen.

   Hoe wil jij overigens controleren welke religie iemand heeft?

   1.   

    Beste Svetlana,

    Mevrouw Gielah staat onder invloed van Wilders die meent dat je vluchtelingen op hun godsdienst mag selecteren. Deze onrechtsstatelijke waanzin is op dit blog overigens tamelijk gemeengoed.

    1.   

     @Simon,

     Jij hebt straks niets meer te selecteren als gemeente voor je deur staat en je sommeert om een horde vluchtelingen in je riante huis op te nemen, inzake woongebrek.
     Eens zien hoe je dan piept.
     Die kant drijven we op, met als pleister op de wonde subsidie.
     Hoop wel voor je dat die subsidie toereikend zal zijn als je huis compleet wordt uitgewoond.

    2.   

     Brouwenstein. Islam is volgens moslima Wafa Sultan een “gevaarlijke, haatdragende, bloeddorstige ideologie” , “Islam is geen religie” zegt ze.
     Hoe meer islam hoe meer haat, geweld en moord.

   2.   

    Islam is geen religie… potdorie.
    Het is een akelig systeem, erger nog dan nazisme en communisme.
    Het wil de hele wereld onder invloed van allah (=satan) brengen, het kickt op onvrijheid en op bloedvergieten.

    Op zijn bést kan men de islam een afgodendienst noemen, maar ik houd het op een wereldveroveringsideologie.

    Alleen idiote overheden staan islamieten toe binnen hun grenzen te komen en zo… meteen of op termijn… een héleboel ellende te gaan veroorzaken.
    ieder van ons wéét dat al!
    De bewijzen daarvan gebeuren dagelijks om ons heen.
    Dat hoeft niet meer aangetoond te worden.
    Dat wórdt al dagelijks aangetoond.

    De moslims, die je nu binnenlaat, gaan vroeg of laat kinderen krijgen… en dat worden dan tieners en jonge mensen, die al of niet gaan radicaliseren… want de hele koran zet hen nu eenmaal aan tot daden en denkbeelden, die terecht ‘radicaliseren’ genoemd mogen worden in onze tijd.
    Wat #IS doet haalt men létterlijk uit de koran, hoor!
    Dat verzinnen die boys echt niet zelf.
    Ze volgen de voorbeelden, die hen in dat rotboek aangereikt worden.

    Hoe meer moslims in een land, hoe meer moskeeën.
    We hebben er nu al rond de 500, in het kleine Nederland.
    In moskeeën leest men uit de koran.
    Wat leren die mensen daarvan?
    Democratie?
    Nee… meneertje…. precies het tegenovergestelde van democratie.
    Leren zij erg respect voor vrouwen?
    Nee.. precies het tegenovergestelde.
    Leren zij waardering voor Joden en christenen?
    Absoluut niet!
    Zij leren dat zij superieur zijn aan Joden en christenen en dat die hen.. zodra ZIJ het ergens voor het zeggen krijgen… moeten betálen!

    Geen westers land zou dat moeten toestaan.
    In ga zelfs zover dat ik stel, dat men overheden, die dat toestaan, onverwijld voor een rechter zou moeten brengen….. want zij brengen op die manier hun eigen volk, dat zij behoren te beschermen, in gevaar.

    1.   

     Ook dit belachelijke idee heeft mevrouw Gielah klakkeloos van malle Geurt overgenomen: de islam is geen wereldgodsdienst.

     Is dit om te lachen of om te huilen?

     1.   

      Gielah heeft natuurlijk volkomen gelijk: de Islam is geen wereldgodsdienst, maar een wereldveroveringsideologie. Een totalitair systeem dat de levens van zijn volgelingen volledig beheerst, geen enkele vrijheid van denken toestaat, mensen misvormd tot beesten en om nog 100 andere redenen volledig uitgeroeid moet worden als de wereld ooit vrede wil kennen.

     2.   

      Simon ik raad jou aan het boekje Salaam te gaan lezen , hierin word haarfijn uit gelegd dat juist de jongeren ver radicaliseren in de islam doctrine.

      dus stel dat de ouders daadwerkelijk hun land ontvlucht zijn, voor de islam , (begrijp ik nog steeds niet waarom , of waarvoor zij zich kleden en gedragen in de voorgeschreven wetten binnen de islam ), afin is een ander verhaal toch meestuit de jongeren ook de goed opgeleiden tonen hun hang naar oorspronkelijke woorden en daden van hun afgod en zijn profeet .

      hier kan je lol mee beleven in de toekomst ,en ja ook jij .

      na goed gebruik , kelen deze barbaren ook elkander , een afwijkend woord of gedachten , en je kop ligt naast je romp .

     3.   

      Brouwenstein Volgens moslima Wafa Sultan is de islam een “haatzaaiende, bloeddorstige ideologie”. De koran staat er vol mee en de Arabische is nog vele malen erger omdat ze de anderen lichtelijk hebben aangepast.

     4.   

      Brouwenstein, Dat de islam een ideologie is zegt niet alleen Wilders. De islam is een wereldideologie. Moslima Wafa Sultan ” “islam is een haatdragende, bloeddorstige ideologie. Deze ideologie zal heel Europa vernietigen bij nog meer aanhangers.

    2.   

     Mevrouw Gielah,

     Met alle respect maar u komt nogal paranoïde over. Ik ontken absoluut niet dat veel moslims wel geweldadig zijn en deels kan ik de zorgen van mensen over de islamisering ook begrijpen. Vergeet niet dat lang niet alle immigranten moslim zijn. Aangezien christenen achtervolgd worden zijn ze een nogal grote doelgroep die ook hier heen stromen. Een vraag: zou u bereid zijn om alle christenen op te vangen?

     1.   

      Ja.

     2.   

      Overigens wat Svetlana bedoelt is dat wij niet zomaar kunnen mensen categorisch afwijzen op basis van welke geloof ze aanhangen. Ik geef haar gelijk bij deze

     3.   

      ik denk dat meer dan helft , binnen onze westerse samenleving Christenen uit deze landen op wil nemen , liefst ruilen tegen het islam gebroed.

     4.   

      CJD Waarom gaan islamieten niet naar een van de 57 islamitische OIS landen, Organisatie van de Islamitische Samenwerking om de belangen van moslims te behartigen. Waarom komen ze vooral naar Duitsland en Nederland.

    3.   

     @Gielah,

     Chapeau, zo is het precies en niet anders.

     Jammer dat zoveel linkse dorpsidioten dat niet willen inzien. Bewust of onbewust, dat laat ik in het midden,

     Helaas zijn deze ‘cliënten met alternatieve mogelijkheden’, om Smalhout te citeren als alternatief voor de dorpsgek, tegenwoordig te vinden op politieke en bestuurlijke functies.

     Dat kan niet goed gaan.

   3.   

    Zelfs in asielcentra zijn christenen niet veilig voor moslims.

    Klachtentsunami over christenen intimiderende moslims in asielzoekerscentra

    “Steeds meer christenen in asielzoekerscentra klagen over intimidatie en geweld door islamitische asielzoekers. De moslims nemen in sommige centra gedeelde ruimtes in beslag om te kunnen bidden, kloppen om half zes ‘s ochtends op de deuren om ‘op te roepen tot gebed’ of nemen tijdens de ramadan de hele nacht de keuken in beslag. Dit blijkt uit gesprekken tussen Syrische christelijke asielzoekers en NRC Handelsblad.

    De zaak is voor de christelijke asielzoekers zo initimiderend dat ze alleen anoniem wilden praten. Ook durven ze niets tegen de leiding van de asielzoekerscentra te zeggen uit angst voor represailles.

    De spanningen tussen christenen en moslims in asielzoekerscentra zijn al langer bekend. Onlangs nog brak in een asielzoekerscentrum te Dronten een massale vechtpartij uit tussen Syrische moslims en Eritrese christenen. De Syriërs schreeuwden daarbij herhaaldelijk ‘Allah Akhbar!’.”
    http://nieuws.tpo.nl/2015/07/22/klachtentsunami-over-christenen-intimiderende-moslims-in-asielzoekerscentra/

   4.   

    @Svetlana,

    ,
    Dat is precies waar nu op grote schaal misbruik van wordt gemaakt, door de aan IS gerelateerde ronselaars. Deze willen Europa destabiliseren.
    De vluchtelingen wordt voorgehouden waar ze moeten zijn.
    Vreemd, het zijn merendeels goed uitziende mannen met een mobieltje en geld op zak.

    1.   

     die als ik onze linkse media geloven mag , door dat zij met een mobieltje en gympies , uit die gammele bootjes stappen , goed onderwezen zijn , dus alle voorzien van een diploma of twee , drie .

     dat vertelde afgelopen week een journalist van RTL4 ter plaatse .

   5.   

    Svetlana Waarom gaan ze niet naar een van de 57 islamitische OIS landen met dezelfde cultuur en “religie”. Waarom uitgerekend naar het Joods/christelijk Europa en dan vooral naar Duitsland en Nederland.

  2.   

   @Gielah
   Hier nog eentje. Blijkbaar weet menigeen niet dat de gemiddelde Syriër verrassend modern is. Het is dus ronduit bizar om al die strakke hoofddoeken te zien. Nog zotter zijn die mensen die je in die regio’s (Syrië en Irak) echt niet tegen zult komen.
   Ik vind het overigens een prima initiatief van Griekenland om de echte Syriërs een goed opvang te geven op die cruiseboot. Zijn deze mensen gevrijwaard van de terreur van waar ze voor vluchtten.

  3.   

   Amen, Gielah.

  4.   

   Wellicht dat uw tirade in een meer realistische vorm kans van slagen zal hebben als men een “vrijhaven” in Afrika of het midden-oosten weet te creëren.

   Het is altijd aan te bevelen dat je je leven, zoals je dat gewend was voor de oorlog, in een vertrouwde omgeving kunt opbouwen.

   Maar ook dat zal niet gratis zijn, er is daar geen geld, geen voorzieningen om deze vluchtelingen op humane wijze te huisvesten.

   Dan toch maar een pak met euro’s erbij om ze in hun omgeving te huisvesten?

   1.   

    AnniejJansz U wilt beweren dat de 57 OIS landen (Organisatie van de islamitische Samenwerking om de belangen van moslims te behartigen” geen geld hebben. Ze komen naar Europa omdat ISIS onzichtbaar moslims naar Europa stuurt en de goede verzorgingsstaat. Waarom kiezen ze zo graag Duitsland en Nederland.

 6.   

  Onze samenleving raakt ontwricht door deze toestroom.
  En het erge is dat we gewoon volkomen worden belazerd (al jaren lang, ook op dit terrein) maar dat de politiek uit politiek correcte overwegingen niets doet of kan doen!
  Mede dankzij mensen zoals Svetlana/17 augustus 2015 at 21:21!

  1.   

   Dat is vast een Russische spion die ons land kapot wil maken. Vond je het fijn toen de MH-17 werd neergehaald, Svetlana?

   1.   

    Grappig! U schopt telkens als een onbenullig kind tegen de media aan als het u uitkomt en plots geeft u dat zelfde media alle krediet op aarde.

    Je kunt je slechts bij jullie eigen verraderlijke regering bedanken die dit vliegtuig over een oorloggebied (bewust) heeft laten vliegen. Was het pure onnozelheid denk je of kwaadwillige onverantwoordelijkheid of beide?

    1.   

     Malaysian Airways is dan ook echt een Nederlandse maatschappij, onnozele zeekoe.

     1.   

      De vliegtuig vertrok vanuit Nederland en was dus in de handen en verantwoordelijkheid van de Nederlandse regering gekkie

     2.   

      Die kunnen toch niet overal op gaan letten, misschien iets beter op mogen passen. Doe nou niet of die maatschappij vrijuit gaat.

     3.   

      Volgens mij is Malaysian Airways juist verantwoordelijk voor zijn Nederlandse passagiers. wordt je in zo,n vliegtuig geboren kun je zelfs een Maleisische nationaliteit krijgen.

 7.   

  Met de huidige regelgeving, die deels in verdragen is vastgelegd, kun je weinig anders dan al deze mensen opvang bieden. Heeft men eenmaal de felbegeerde status, dan krijgen deze mensen ook huisvesting en een uitkering, naast uiteraard het recht op gezinshereniging. Maakt u zich vooral geen zorgen over de kosten, die worden afgewenteld op de westerse belastingbetaler. Natuurlijk is het niet gek dat deze vluchtelingen nooit meer terug willen, behalve dan om te zijner tijd met vakantie naar het land van herkomst terug te gaan.

  Het wordt tijd dat ook politici de moed opbrengen om openlijk te erkennen dat de mensenrechtenverdragen nooit zijn bedoeld om dit soort massa-immigratie te faciliteren. Een herschikking is dus nodig. Drie dingen zijn hard nodig. Allereerst dient er een aanvulling te komen op verdragsrecht, met bepaling dat asielprocedures niet open staan als men vanuit een land waar men niet aan vervolging blootstaat (Turkije, Libanon, Servië, Montenegro, zelfs Libië) de EU binnenkomt. Wie dat toch probeert word meteen in vreemdelingendetentie gezet, en dan ingescheept om in bijv. Libië weer aan land te worden gezet (vorming van een bruggenhoofd met een aanlegfaciliteit en een opvangkamp hoeft geen al te grote moeite te kosten). Ten tweede: Dezelfde route terug voor wie geen geldige papieren kan laten zien. Ten derde: directe intrekking van de verblijfstitel zodra het land van herkomst weer voldoende veilig is.

  1.   

   ” Het wordt tijd dat ook politici de moed opbrengen om openlijk te erkennen dat de mensenrechtenverdragen nooit zijn bedoeld om dit soort massa-immigratie te faciliteren. ”

   Daar zijn ze dus precies voor bedoeld, anders had men er wel wat aan gedaan.

 8.   

  Schoolvoorbeeld van een a contrario-redenering. Jan en zijn echtgenote houden nog steeds van elkaar, anders waren ze heus al wel uit elkaar gegaan.

  Denk je nu echt dat de regelingsleiders van de verdragsluitende staten, die het EVRM tot stand brachten, grote groepen profiteurs zoals op Kos en bij Calais op het oog hadden? Dream on.

  1.   

   Die hele EU is een grote katvanger voor massa-immigratie. Men had niet specifiek een Kos op het oog, maar wel dit type gevallen in algemene zin. Europa moet van de EU dichtgesmeerd worden met migranten, dit is een puike gelegenheid. Nu gaat het hard en dat is in de ogen der zetbazen heel erg goed.

  2.   

   Beste Frank,

   Mediavist is aanhanger van de paranoïde redenering dat de EU de massamigratie en de islamisering van Europa doelbewust nastreeft.

   1.   

    Jazeker maar of het alleen paranoia is, dat is nog maar de vraag.
    “Just because you’re paranoid doesn’t mean they aren’t after you.” -Joseph Heller

    1.   

     @Mediavist
     Het wapen van religie om de massa te knechten is bot geworden. De oplossing is simpel. Zorg voor een andere methode.
     Religie of ideologie, de concepten zijn eender.

     1.   

      Klopt, en er wordt tevens voor een nieuwe religie gezorgd om de mensen onder de knoet te houden: op naar een Orwelliaans Islamitisch Transatlantisch Machtsblok.

 9.   

  Europa (Nederland) pampert immigranten waar mogelijk, huis, kinderbijslag, huisraad, levenslange uitkering,etc

  Dus geen wonder dat deze immigranten in steeds grotere getallen naar Europa komen. Ze weten wat o.a in Nederland te halen is.

  Daarbij worden ze geholpen en gestimuleerd door de EU die de immigranten uit de bootjes halen en naar Europa brengen en het feit dat Europa praktische geen illegaal uitzet. Zelfs illegalen worden goed verzorgt en hoeven niet te vertrekken.

  Zowat iedere maatregel die de EU en de Nederlandse regering neemt met betrekking tot het asielbeleid zorgt ervoor dat de aantallen immigranten toenemen.

  Het hek van de dam en het “woord” is uit onder de immigranten. Ze weten nu de weg te vinden naar Nederland.

  Naast het financiële aspect is er nog het sociale en religieuze aspect van de massale immigratie. De meeste immigranten zijn moslims en we weten dat islam en integratie niet samengaan.

  Nu al zijn er in Europa grote problemen met moslims die niet willen integreren en een soort parallelle samenleving willen opbouwen waarin ze volgens hun eigen islamitische regels kunnen leven.

  Dat betekend meer moslims scholen; meer moskeeën; meer antisemitisme; haat voor christenen, Sharia rechtbanken voor burgerlijke zaken zoals al in Engeland aanwezig , etc.

  Als dit EU- asiel beleid niet grondig word veranderd, dan zal er nimmer een einde komen aan de eindeloze immigratie vanuit Noord-Afrika en andere islamitische landen.

  ‘Niemand is naar Kos gevlucht omdat zijn leven gevaar liep’
  http://nieuws.tpo.nl/2015/08/15/niemand-is-naar-kos-gevlucht-omdat-zijn-of-haar-leven-gevaar-liep/

 10.   

  Svetlana komt aanzetten met “”eigen schuld.. die klote politiek ..USA. UK””.terwijl eerder de domme naiviteit van links verantwoordelijk is voor de puinhoop in de wereld..dom jubelen bij “”democratisering””.. totale onkunde van machtsstructuren enz..

  1.   

   De ellende in het Midden Oosten is in zeer belangrijke mate veroorzaakt door Republikeinen zoals G.W. Bush. Als die links was ben ik een lampenkap.

   1.   

    Toch gaan meneer Obama en met name mevrouw Clinton ook niet helemaal vrijuit. Over Bush zijn we het – vrij zeldzaam – redelijk eens. De man heeft honderdduizenden mensen over de kling laten jagen, daar maakt men geen fans mee.

    1.   

     Beste Mediaevist,

     Obama ziet in dat de V.S. militair en economisch niet in staat is dezelfde onbesuisde strategie van Bush te volgen. Bovendien heeft hij daar de politieke mogelijkheden niet voor omdat de Republikeinen hem ook op het punt van de buitenlandse politiek verlammen.

     Ik denk dat hetgeen hij doet het enige en het beste is wat je kunt doen. Het enige de hem werkelijk te verwijten is is zijn steun aan de het ten val brengen van Khadafi.

     1.   

      Grotendeels akkoord, dat ten val brengen van Khadaffi leek me inderdaad niet zo’n goed idee.
      Anderzijds, de deal met Iran leek me – hoewel ietwat ongewis – beter dan het preventief platgooien wat Netanyahu wel eens voorstelde. Ook kan ik me iets voorstellen bij het niet weer opnieuw inzetten van een Amerikaans grondleger in Irak.

     2.   

      Naiviteit in het kwadraat , Brouwenstein. Obama trekt zich juist geen bal aan van de Republikeinen. Begon de oorlog tegen Khadaffi zelfs zonder goedkeuring van het congres terwijl dat een absolute vereiste was en dus tegen de wet.

      Dit plus de onbesuisde strategie van terugtrekking uit Irak plus de wapenleveranties van hem aan IS hebben geleid tot de zeer riskante situatie waarin we nu zitten inclusief de actuele immigratie-ellende.

      Obama is een misleider, leugenaar en crimineel (Benghazi) van het hogere soort en zeer wel op weg de wereld in een vreselijke poel van ellende te storten. De man is een duivel van het ergste soort

   2.   

    Ten eerste zijn het zijn moslims die daar tegen elkaar vechten. En dat doen ze al eeuwen.

    Ten tweede toen Obama alle troepen terugtrok uit Irak was Irak gestabiliseerd en het leiderschap van Al Qaida in Irak verslagen (na de “surge”)

    Obama werd gewaarschuwd om niet alle troepen terug te trekken maar een klein aantal achter te laten om te voorkomen dat Jihadisten opnieuw in het vacuüm zouden springen en het land opnieuw zouden destabiliseren.

    Obama heeft niet geluisterd en waarvoor gevreesd werd is gebeurt. Na te terugtrekking van alle troepen zijn de Jihadisten (o.a ISIS) in het vacuüm gesprongen en hebben Irak opnieuw gedestabiliseerd.

    Zelfs toen Obama werd gewaarschuwd voor de kracht van ISIS deed Obama ISIS af als een stel “amateurs” en weigerde op te treden tegen ISIS. Een totaal verkeerde inschatting dus. Daardoor kon ISIS snel groot worden.

    Had Obama ISIS gelijk in de kiem gesmoord dan hadden we nu niet die ellende gehad met ISIS en was nu niet de regio door ISIS gedestabiliseerd.

   3.   

    Nou, veel licht laat Simon niet schijnen.

    Ik denk niet dat Bush juichte over de ‘democratisering’ in het Midden-Oosten.

    Het was toch echt wel links dat juichte over de ”Arabische lente’.

    De onnozelheid van links, die er vanuit gaat dat elke maatschappij zo denkt als wij denken en die nu juichend de islam binnen haalt, is met geen pen te beschrijven.

    1.   

     Ben jij soms de Irak oorlog vergeten? Zo’n selectieve geheugen en verontwaardiging Wachteres.

     Uiteraard hebben linkse regeringen en politici fouten gemaakt maar dat heeft rechts nog meer. Iets wat jij hier blijkbaar niet wilt begrijpen

   4.   

    Brouwenstein. Als al die islamitische landen de westerse miljarden, kennis en kunde hadden gebruikt om hun landen op te bouwen en te ontwikkelen waren ze nu de rijkste van de wereld geweest. Het grote probleem is dat islamieten elkaar na Mohammed al 1400 jaar uitmoorden. Intussen nemen ze ook nog alle “ongelovigen” mee want Mohammed heeft gezegd: Vers 191-192 ” Dood ongelovigen waar gij ze vindt als beloning voor hun ongelovigheid”. Soera 4.57 ” Wij moslims herkennen jullie ongelovigen niet”, ” vijandschap zal altijd tussen ons staan” Mohammed.
    Hoe meer moslims in Europa hoe meer grote ellende en problemen voor Joden, christenen en alle andersdenkenden. ISIS stuurt ze naar Europa. Alle terug naar eigen landen om op te bouwen en te ontwikkelen. Laat ze daar hun handen uit de mouwen gaan steken.

 11.   

  La Cucuracha is erweer. Meneer de Chileen, Pinochet is weg. Dus er is geen reden om hier nog langer bij de sociale dienst te lopen. Neem het vliegtuig, je hoeft er niet per se uitgegooid te worden.

  1.   

   @Mediavist
   Kuch, dat was Videla en Argentinië.

   1.   

    Pinochet zal het ongetijfeld ook gedaan hebben.

    1.   

     @AJ
     U heeft bewijs?

     1.   

      AJ heeft geen bewijs nodig joh. Dat is zo’n figuur dat mensen voor nazi uitscheldt zonder bewijs en ook nog eens verontwaardigd doet als hij/zij zelf gepakt wordt. Het is geen ratelslang, het is een pissebed.

 12.   

  Zul je om je bloeddruk denken El Che? En nu je medicijnen innemen en lekker onder de wol.

  1.   

   De heer Paradise blijkt niet in staat deel te nemen aan inhoudelijke discussies en beperkt zich tot trollerige opmerkingen.

   Gênant om te zien.

   1.   

    Hoe vaak heb jij een inhoudelijke discussie gehad met El Che, Brouwenstein? En wie heeft verder ooit enige inhoudelijke discussie gehad met El Che? Ga je mond spoelen, politiek correcte idioot.

    1.   

     Ja, dit is waar…met gekke Che heb ik nog nooit een woord gewisseld.

     Overigens ook bitter weinig met Simon, die is veel drukker met Gielah.

 13.   

  En dat zijn de medewerkers van Simon. Ik zou me doodschamen, als ik hem was.

 14.   

  Pinochet bleef niet lijdzaam toezien hoe de socialist Allende met zijn volgelingen Chili probeerde kapot te maken. Hij was niet bang om harde maatregelen te nemen. Held.

  1.   

   Heeft een staatsgreep gepleegd, velen vermoord, gemarteld, verkracht. En dat noem jij een held?

   Wie neemt jou hier nou serieus?

   1.   

    Hij meent het ook niet.
    Trollen willen aandacht… aandacht… aandacht.
    Afleiden van het onderwerp ook.

    Nu… dat lukt.
    De vent heeft Chile waarschijnlijk nog nooit gezien.
    Zijn Spaans is behoorlijk krakkemikkig… al zitten de scheldwoorden er wél aardig in, moet ik zeggen.

  2.   

   Pinochet staat nou niet direct bekend om een smetteloos CV.

   1.   

    @Mediavist
    Klopt, maar het resultaat heeft Chili uit de drekpoel getrokken en tot een welvarende staat gemaakt. Vandaar dat Pinochet in Chili nog steeds vereerd wordt.

    1.   

     Zeg toets, waarom die onzin…
     Pinochet was naast moordenaar ook nog een economische prutser…
     complete chaos, en dat moffel jij eventjes weg?

     Vanaf 1978 begon een periode van sterke economische groei, wat soms het Chileense wonder wordt genoemd. Tevens werden de ontwrichte sociale voorzieningen enigszins hersteld. Hoewel de uitgaven van de overheid daalden, steeg de staatsschuld van 3,5 miljard dollar in 1973 naar 17 miljard dollar in 1982.[4] Dit kwam voornamelijk door de sterk gedaalde overheidsinkomsten ten gevolge van de hoge werkloosheid, lage lonen voor arbeiders, lage belastingen voor rijken en door het importeren van goederen.

     In 1982 brak de tweede grote economische crisis in Chili onder Pinochet uit, waarbij zestien van de vijftig financiële instituten failliet gingen. In 1982 en 1983 werd een deel van de banken genationaliseerd om het financiële systeem te redden. Werkloosheidpercentage steeg naar 30%, terwijl dit onder Allende in 1972 slechts 3% was.[4] Nadat Pinochet enkele economische adviseurs en bestuurders liet ontslaan en zijn hervormingsprogramma aanpaste zou de economie vanaf 1985 sterk groeien. Toen de economie in 1988 was gestabiliseerd, leefde 48% van de bevolking onder de armoedegrens.[5] Het besteedbare inkomen van gezinnen in 1989 was slechts 28% van wat ze in 1970 konden uitgeven.[6] De rijkste 10% van de Chileense bevolking hadden hun inkomen met 83% zien toenemen.[2] Tussen 1973 en 1988 was het budget voor volksgezondheid met 60% verlaagd. Dit leidde tot een stijging van tyfus met 121 procent en ook het aantal infecties van hepatitis nam flink toe.

     1.   

      @AJ
      Slim om de Wiki te declameren.

      http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/6167941.stm

      Chili was een land de ondergang eigenlijk al voorbij door de communistische invloeden.
      Nee, Pinochet was geen zachtaardig persoon, maar de economische nitwit waar u hem voor uitmaakt, is volslagen kolder.

      Nee, hij heeft Chili niet in de afgrond gestort, maar er uit gehaald.
      Democratie, ach, als men in de tijd dat Singapore zelfstandig werd die zalige democratie hadden gehad, was het nu nog een drabbige narcostaat.
      Door Lee is het nu een van de best draaiende economieën in die regio. En ja, nu is het een democratie. Inclusief invloedrijke wijkraden.

  3.   

   Naast dictator, onderdrukker en moordenaar, heeft hij het land ook nog in een ongekende depressie gestort.

   U heeft blijkbaar weinig met democratisch gekozen volksvertegenwoordigers.

   Dat zegt wel iets over u….

 15.   

  1700 “asielzoekers” per week.

  En één “asielzoeker” kost € 36.000,-
  52 weken lang. Dus per jaar 52 x 1700 x 36.000 = 3,2 miljard per jaar.

  En we hebben het dan alleen nog maar over de nieuwe instroom. En daarna de overkomst van familie. Ik voel aankomen dat de generatie die nu 60 jaar of jonger is geen AOW meer krijgt. Let op mijn woorden!

  Nu al in de Boogaard van Rijswijk en nog even dan zie ik alleen nog maar hoofddoekjes en zwarte tenten op straat en ben ik gast in m,n eigen land.

  1.   

   @Poldi
   Zelfs in het dorp waar ik nu ben zijn de tenten ineens weg, blijkbaar met vakantie. Ik hoef waarachtig niet te raden waarheen. Dat is bizar!
   Ze passen zich niet meer aan zoals de enkeling in het begin deed, de vromen nu een enclave. Maar ja de dorpeling voelt zich weer vrij en het is weer als toen. De kermis draait en het depressieve gevoel is weg. Voor zolang het duurt.

   1.   

    ‘vromen’ = vormen.

 16.   

  Jezelf vergelijken met een moordenaar en oorlogsmisdadiger, dat is slim.

 17.   

  Simon Brouwenstein alias Michael van der Galien
  Svetlana alias Tim Engelbart
  EL CHE alias Paul van der Bas
  Heren uw rol als trol is nog overtuigender dan uw knip en plakwerk, dat u zo graag journalistiek noemt.

  1.   

   Verwarrend, meneer Borgpen, mevrouw Wachteres legde hierboven net uit dat het allemaal medewerkers van mij zijn.

   1.   

    Maar dat ben ik toch ook? jij als blokhoofd op onze geheime afdeling op het ministerie van binnenlandse zaken.

    Je moet overigens hoognodig iets aan het koffieapparaat doen, het is niet te zuipen!

 18.   

  He Che ik dacht dat je nog in een TBS kliniek vertoefde.
  Ben je soms ontsnapt.
  Je hebt toch je pilletjes meegenomen.

 19.   

  https://www.netzplanet.net/bilder-vom-fluechtlingslager-auf-lesbos/

  Een opvangcentrum, na twee weken een beestenstal.

  Dit is een tentenkamp, maar in echte opvangcentra gebeurt hetzelfde.

  De heren der schepping weigeren schoon te maken, want daar zijn vrouwen voor.

  Bij ons in de plaats was een mooi groot huis verhuurd voor vluchtelingen. Binnen een jaar was het huis totaal de vernieling ingejaagd. In de garage zaten de muren onder het bloed van geslachte dieren.

  Enfin, zal wel met hun trauma’s te maken hebben.
  De trauma’s die hun in het land van herkomst al worden voorgeschreven.

 20.   

  Ik vind dit een lastige discussie. Natuurlijk kunnen wij niet alle vluchtelingen opnemen omdat we daarvoor de middelen niet hebben. Ik vind wel dat we goed naar de individuele situatie dienen te kijken en wat voor religie men ook aanhangt zou men in alle omstandigheden moeten opvangen worden als je politieke vluchteling bent. Economische vluchtelingen dienen wat mij betreft selectiever worden binnen gelaten.

  1.   

   Eind jaren 80 begin 90 was er een volkskrant journalist die undercover tussen de asielzoekers zat. Die man zei toen al dat 90% van de asielzoekers economisch vluchteling was. Ik denk niet dat er veel veranderd is. En hoe wil je al die verhalen checken? Door naar Syrie te gaan?

  2.   

   Inderdaad CJD. Duitsland bijvoorbeeld zit met hun zuid oost Europeanen in de maag die zij terug willen gaan sturen naar Kosovo of Albanie. Alleen het probleem is dat het om EU burgers gaan die niet zomaar weggestuurd kunnen gaan worden.

   1.   

    Kosovo en Albanië behoren gelukkig nog niet tot de EU en als het aan mij ligt zal het ook niet gebeuren. Maar ja Brussel hé.

  3.   

   Economische vluchtelingen hebben hier gewoon niets te zoeken.
   Dan dienen ze maar een verzoek in met hun capaciteiten, wellicht dat “het land” hier graag gebruik van wil maken.

 21.   

  Onder alle omstandigheden opvangen… ook moslims?
  Ik geloof mijn ogen niet.
  Wat een naïveiteit!
  Terwijl ze via de schotel de opdracht krijgen om lukraak willekeurige voorbijgangers op straat de kop af te gaan hakken, tot meerdere glorie van allah en ter voorbereiding van het heerlijke kalifaat?
  Lees eens een krant!
  Dat gebeurt al, hoor!
  Wakker worden!

  1.   

   Arme angstige paranoïde vrouw!

   1.   

    Schaam je diep, Brouwenstein.

    1.   

     Dié gewetensfunctie is bij leugenaars altijd snel onklaar, meneer Verheyen.

    2.   

     waarom? ze ziet achter iedere deur of hoek een complot
     of dubbele agenda’s

     De media, onze regering, de EU, de wereldbank het IMF, asielzoekers, de Islam, linkse politici, Merkel, Zuid Europa, Obama en de democraten…

     Het is allemaal 1 complot in haar ogen…volgens mij mag je dan wel spreken over een obessie en waarschijnlijk zwaar paranoide….

     Jijmoet je dus schamen, in plaats haar bij te staan, flikker jij nog een blik benzine op het vuur, zodat Gielah over de rooie gaat

     1.   

      Dat is zoals jij er tegenaan kijkt Arie Jansz. Misschien ben jijzelf wel hartstikke paranoïa dat je in iedere (ook weloverwogen, feitelijke en goed onderbouwde) kritiek een complotondergrond veronderstelt bij de reageerder.

      Ik vind dat mevrouw Gielah altijd zeer duidelijk is in haar verhaal en flexibel reageert op een veelheid van onderwerpen.

      Dus… wellicht is het voor jou de tijd om een afspraakje te maken met de psych aangaande een paranoïa test? Zo kan je toch niet doorgaan!

    3.   

     Dit is Simon, als hij geen argumenten meer heeft, Niek

     Dan begint hij platvloers te schelden.

   2.   

    Brouwenstein In Turkije hebben ze nog altijd zo’n 300 islam-wetten alleen voor de vrouw. Islam is niet alleen haatdragend, bloeddorstig, discriminerend en fascistisch maar onderdrukt en onderwerpt vrouwen.

 22.   

  https://ejbron.wordpress.com/2015/08/17/geweldplegers-overspoelen-duitsland/#more-95010

  Duitsland en nog enige andere landen in Europa hebben de controle verloren. Alle criminele sujetten die het waar ook ter wereld tot niets anders gebracht hebben dan op te vallen door geweld jegens anderen stromen op het ogenblik naar Duitsland. De anderen hebben het allemaal in eigen land met hun ijver tot iets gebracht en hóeven helemaal niet naar Duitsland te komen, omdat zij zich dáár al van een bestaan verzekerd hebben.

  Aldus overspoelen momenteel de mislukkelingen, plunderaars, geweldplegers en profiteurs Duitsland, omdat niemand in Duitsland ze tegenhoudt. Volgens de huidige politieke correctheid bestaan er alleen maar slechte Duitsers en goede buitenlanders, tussen die twee bestaat er niets.

   1.   

    Of twee Nederlandse tieners met geweld overvallen in Berlijn door een bende waarvan een een onbekende taal sprak.

    1.   

     Dat is allemaal niet van belang van Urk.

     Het zijn maar autochtonen. Wil je medelijden van links krijgen dan moet je allochtoon zijn of op weg ernaar toe.

     En dan vooral geen christen zijn of zoiets walgelijks..

 23.   

  En zo vreet de asielindustrie verder aan de grondwettelijke rechten van nederigland, armageddon. 99 % van de problemen in nederigland zijn asiel,kokosnoten en kalifaatgangers gerelateerd.

 24.   

  Die El Che toch..de nieuwe “”ster”” hier…let op zn links-islamo-fascistische toontje.. “”nu hebben wij de macht en : oprotten met je democratie..ratten!””.. houd de dief roepen terwijl je zelf de dief bent..hij is een bewijs van de rampzalige multi-culti..onze grootste ramp ever…met steun van de echte ratten: links…maar wij blijven met de PVV alert…VNL mag ook ..wij zouden in het Midden-OOsten ook met pek en veren weggejaagd worden..

  1.   

   Het zou je dan ook sieren om alle gekkies op deze site op deze toon aan te spreken.

 25.   

  @Totaalgek
  Wilt u niet de naam van Jezus misbruiken zwakzinnige!

 26.   

  Het was communisme en dat is toch echt passe. Alleen in Cuba nog een beetje en Noord-Korea. Alle andere landen hebben allang ingezien dat het niet werkt. En of je nou door een linkse of rechtse dictator in de bak gegooid wordt, het doet niets af aan de ellende voor de gewone bevolking. Zelfs onder studenten is Che niet meer geliefd, je bent dus een mastodont uit een vergaan tijdperk.

  1.   

   Daarnaast ben ik een pacifist die geweld verafschuwd, en daarom heb ik ook een hekel aan mensen als de massamoordenaar Che. Dat jij wel voor geweld bent blijkt wel uit je taalgebruik. Je zou het liefst zelf een dictatortje zijn en andere mensen pijn doen. Ga eerst eens voor jezelf denken in plaats van allerlei communistische pamfletten voor waar aan te nemen.

   1.   

    amen

 27.   

  http://www.bbc.co.uk/newsbeat/article/33605583/we-need-to-talk-about-eritrea

  Mmmhhh waarom zien we dan een goede vertegenwoordiging inzake mensen uit Eritrea?

  1.   

   In dat regime leven de mensen onder een jarenlange dienstplicht zonder dat zij zichzelf daarna verder kunnen gaan ontplooien met wat zij zelf willen gaan doen.

   1.   

    Dat was in communistische paradijzen (weet je nog het Oostblok en de USSR) ook. Dienstplicht van 3 jaar en hard weken in o.a. de wegenbouw.

 28.   

  Vrijheid, maar natuurlijk. Stalin, Mao, Pol Pot, Ho Chi Minh… Ofschoon ik bij de laatste aan moet tekenen dat de Fransen een zeer smerige rol hebben gespeeld.

  1.   

   Idem de VS trouwens.

 29.   

  Hebben ze jarenlang gestreden voor onafhankelijkheid van Ethiopie, en nu ze onafhankelijk zijn hebben ze nog geen enkele vrije verkiezing gehad. LOL, dan ben je pas echt genaaid.

  1.   

   @WWW
   Wat de NOS ons toont is dat deel van Ethiopië waarvan de regering al jaren roep daar weg te gaan omdat het daar onleefbaar is. Droogtes, overstromingen, maken al eeuwen deel uit van dat stuk Ethiopië, maar ja, wel met veel minder bevolking…… Nu boomed de bevolking daar door betere gezondheidszorg, met de voorspelbare resultaten.

 30.   

  @El Loco
  Socialisme toegepast over miljoenen is gedoemd tot mislukken! De mens staat niet ver af van de natuur waaruit zijn wezen is geplukt. Hij/zij is sociaal (u zou het socialistisch noemen, maar dat is nonsens) met zijn naasten in een besloten (kudde) gemeenschap.
  Zie wat er nu is, opgebroken gemeenschapszin door het gedram van multiflauwekul, en o wat zit ik toch lekker in mijn bol, want ik kan nu genieten van dat wat niet eens wenst te communiceren met mij, maar ja, als belastingbetaler moet ik wel lekker aftikken voor mensen die nooit ene sodemieter bij zullen dragen aan uw mooie socialisme dat er toch echt vanuit gaat dat dat iedereen bijdraagt naar beste kunnen. In de praktijk houdt het echter in dat anderen het geld op moeten hoesten voor dat heerlijk dolce far niente gevoel.

 31.   

  More-no = ofwel een krankzinnige idioot ofwel een levensgevaarlijke misdadiger, in beide gevallen is het beter voor hem en de maatschappij om hem landurig op te sluiten.
  Bovenstaande tekst bevestigd wederom mijn conclusie/diagnose.

  ps, hebben we hier nog een moderator? Michael??

 32.   

  Qué imbecilo!
  ´t Manneke schrijft dat ik hem met de doos bedreig!
  Nu… niet met de doos én niet met de dood, hoor!

  Vrees niet.

  1.   

   u bent er mal genoeg voor om iemand met een “doos” aan te vallen.

 33.   

  ‘Niemand is naar Kos gevlucht omdat zijn leven gevaar liep’
  http://nieuws.tpo.nl/2015/08/15/niemand-is-naar-kos-gevlucht-omdat-zijn-of-haar-leven-gevaar-liep/

  We weten allemaal, dat in verreweg de meeste gevallen de werkelijke reden om naar Europa te komen economische motieven zijn. Heel begrijpelijk vanuit betrokkenen, maar onbegrijpelijk vanuit Europees bestuurlijk beleid.

  Een land kan een bepaald aantal immigranten dragen maar de hoeveelheden die nu “binnenkomen” is niet meer te dragen voor de belastingbetaler die die allemaal moet betalen. Gratis woningen; kinderbijslag, uitkeringen,etc.

  1.   

   De belastingbetaler steunt in meerderheid een beleid op basis waarvan Nederlandse bommenwerpers de afgelopen maanden ruim 800 bombardementen op gebieden waar nu veel mensen wegvluchten.

   1.   

    Daar zou je heel goed gelijk in kunnen hebben, Brouwenstein. En wat mij betreft hadden het wel 1600 vluchten mogen zijn. Dood aan ISIS, weg met de islam. Ongeacht de burgerslachtoffers, want die zijn toch de klos in iedere oorlog.

   2.   

    Simon niet zo achterlijk doen in en binnen elke oorlog vallen er burger slachtoffers !!.

    in de afgelopen oorlog , hebben zowel de Roden (communisten), als de nazi’s, en evenzo de geallieerde (bevrijders ), burger slachtoffers (opzettelijk) gemaakt .

    ik denk b.v aan Dresden , een stad die in lichterlaaie is gezet , ongeacht de burgers die daar woonde en werkte , en dit waren de goede !.

    en dan schrijf k nog niets van wat de communisten gedaan hebben , of de nazi’s , of Japan ja ook deze doctrine , gelijk aan de islam met zijn volgers , begraafde Chinese burgers levend , in het begin van hun oorlog !!.

   3.   

    Brouwenstein. Kun je dat staven dat die mensen daarvandaan vluchten.

 34.   

  kijk dat verrijkt onze samenleving !! .

  1700 * 26000 per jaar , en dan zijn wij er nog niet!!, eenmaal binnen krijg je ze niet meer buiten , dus moeten zij een huisje !, plus inboedel en autootje .

  een levenslange uitkering , en de vrijheid om familie over te laten komen , die ook weer 26000 + levenslange uitkering kosten .

  en dat is helaas geen leugen , met het huidige aantal werkelozen 600.000 of meer is er geen of niet genoeg vooruitzicht op werk voor deze mensen .

  en wie betaald dat , die domme Olander , die het vel over de oren getrokken word , en op oudere leeftijd nog amper te vreten heeft , ondanks de beloftes van weleer , dat als je verplicht sociaal verzekert was , je op oudere leeftijd goed zat !!.

  nu worden de ouderen sociaal uit gekleed , om dit soort kosten te dekken .

  1.   

   Klopt – en wat de regering in feite wil is het volgende. Die wil graag dat onrendabele ouderen een pilletje van Drion nemen zodat ze de staat niets meer kosten.

   1.   

    ik nader het ouder worden , volgend jaar hoop ik de leeftijd van 65 te behalen ,en ik ben bang voor onze toekomst samen met mijn vrouw , daar er een leeftijdsverschil zit , mijn vrouw is een aantal jaren jonger dan ik , dus krijgen wij AOW voor een persoon, a’ 700 euro plus een pensioentje , (toch moet ik eerst een half jaar zelf zien te overbruggen ).

    hoe anders was het ons voorgesteld toen wij nog jong en onwetend waren .

    afin met dit vooruitzicht ,zou je haast verlangen omdat dat pilletje te slikken , en onder een goede film , en langzaam weg te dromen .

    1.   

     Dat is inderdaad ongeveer hoe Edward G. Robinson in de film Soylent Green er een einde aan maakt. Daarin wordt dan wel een beeld van troosteloosheid geschetst dat vele malen erger is dan het hier en nu.
     Maar goed, nu wij weten dat onze overheid niet te vertrouwen valt kunnen wij maatregelen nemen. Al verschillen de mogelijkheden per persoon natuurlijk enorm.

 35.   

  Ja, de “vluchtelingen” stroom, zwerm, meute, tsunami of hoe je het ook wilt noemen, begint goed op stoom te komen dat worden het er dit jaar minstens 100.000. Tot 31 augustus is de 2e kamer met reces. Mochten ze eerder terug komen, i.v.m Griekenland, dan kunnen ze meteen het “vluchtelingen” probleem even oplossen. Mijn hemel wat komt er op ons af en het zijn nog allemaal moslims ook. Ik had nooit kunnen denken dat de islamisering van Europa op deze manier zou verlopen. Zonder enige verdediging onzerzijds we halen ze gewoon hier naar toe. In mei 1940 hebben we nog 5 dagen gevochten voor onze vrijheid. Nu staan we erbij en kijken er naar. God sta ons bij !

  Oh sorry, God bestaat niet !

  1.   

   onze kinderen en kleinkinderen , zulle hun vrijheid weer moeten heroveren , met het nodige bloedvergieten .

   een vrijheid die de pacifisten , nu weggegooid hebben ,door hun waan van menslievendheid , zadelen zij heel het westen met de ellende van de islam op !! , en laten onze culturen ondersneeuwen door deze barbaren .

  2.   

   Vrees hetzelfde Poldi en Zomaar.

 36.   

  Copy & Paste
  ——————
  De Islam doctrine.

  Zorg voor een flinke aanwas
  Veroorzaak daarna ellende in de thuislanden.
  Vluchtelingen stroom komt vanzelf opgang.
  Vlucht naar de landen van de ongelovigen.
  Stel eisen, zoals de bouw van moskeeen. Nodig terzijnertijd wat haatimams uit. De sharia volgt vanzelf. Succes is verzekerd en uw beloning door Allah zal groot zijn.

  En de hoeders van de islam in Saoedi Arabie zullen tevreden zijn.

  Gelooft u het niet, let maar eens op.
  In Engeland, Frankrijk en Zweden zijn al hele wijken zover.

  1.   

   Die Soennitische grommers uit SA hebben het goed voor elkaar. Arabische werelddominantie en het op grote schaal mensen afslachten en kwellen is voor hen een prettig vooruitzicht.

 37.   

  Afrika en het Midden Oosten – verenig u . Kom naar Nederland, Zweden, Duitsland, Engeland en Noorwegen. De landen van melk en honing. Nooit meer werken. De gebraden kippetjes uit het koelvak van de Lidl vliegen u al in de mond. Uw huis wordt volledig gemeubileerd. geen enkel probleem. Komt allen. Over de wasmachine willen we u ook al wat verklappen – er is geen betere. Natuurlijk die gezinshereniging gaan we regelen.

  Geen enkel probleem. het moge duidelijk zijn waar de Brusselse technocraten thuis horen en onze volksvertegenwoordigers – in een gesticht.

  Hoor de toverfluit van onze eigen Neerlandse rattenvangers van Hamelen – Alexander Pechtold en Diederik Samsom en van Rutte die wel stoer voor de bühne doet, maar feitelijk niks onderneemt.
  .
  Echter – velen zullen ook volgende verkiezingen op een pro- Brusselse partij stemmen – omdat ze zelf nog niet al te veel ‘last’ denken te hebben – ondanks de kaalslag aan bezuinigingen afgelopen jaren zien ze de verbanden niet, maar wat gaan deze lieden later tegen hun kinderen vertellen als die verhaal komen halen als de verzorgingsstaat hier als een sprinkhanenplaag is kaalgevreten door de immense vooral moslim hordes die het intelligentiequotiënt hebben van een patatje kapsalon? Na mij de zondvloed om met Lodewijk de vijftiende te spreken.

 38.   

  Annie Jansz maakte me nog voor fantast uit toen ik op een raming van ca. 100.000 immigranten in 2015 uitkwam. We zullen wel eens zien wie er gelijk krijgt. Ik hoop hij/zij, maar denk van niet.

 39.   

  57 islamitische OIS landen ( Organisatie van de islamitische Samenwerking) om de belangen van moslims te behartigen.
  Waarom komen ze naar christelijk/Joods Europa.
  Er zijn onzichtbare krachten bezig (ISIS) om zoveel als mogelijk moslims naar Europa te brengen en als ze sterk genoeg zijn alle “ongelovigen” aan te vallen. Er is iets heel vreemds aan de hand.

 40.   

  EU politici en nationale politici zetten heel Europa vol met islamieten en laten onze kinderen en kleinkinderen met alle islamitische, islam problematiek en ellende achter. We hebben nog niet genoeg veertigjarige problemen. Schandelijke politici die zorgen voor een “Culturele Capitulatie”. Islam en geweld.is niet te stuiten.

 41.   

  @Anna.

  Ja…er is inderdaad een complot aan de gang…. een complot dat al héél lang geleden bedacht is.
  Er is een verborgen agenda, die van alle volksvertegenwoordigers over de hele wereld brave volgers maakt… die als gevolg daarvan zonder een spier te vertrekken de soevereiniteit van hun respectieve vaderlanden aan grotere verbanden overdragen,
  die het geld van hun landen trouwhartig in de kas van dat grotere verband storten,
  die hun cultuur onbewogen laten vernietigen door de krankzinnig- talrijke aanvoer van mensen uit héle primitieve samenlevingen, met hele simpele hersens máár met een bloeddorstige mentaliteit ( islam) plus een grote begeerte naar andermans opgebouwde welvaart.

  De gebruikelijke low-lifes gaan nu natuurlijk onmiddellijk over conspiracy-theories schetteren……
  want in hún simpele hersens moet alles eerst tien keer bewezen zijn én in de krant gestaan hebben én op RTL Boulevard zijn besproken…. voordat je het mag geloven of herhalen….
  maar deze theorie, want dat al oude complot, wordt iedere dag door de FEITEN bevestigd…
  dus is geen theorie…. maar gewoon PRAKTIJK.

  Daar is niet eens geloof voor nodig.
  Alleen maar hersens en het vermogen om te deduceren en te combineren.

  1.   

   Mevrouw Gielah schetst een bizarre complottheorie zonder enig bewijs of logica maar vindt dat we niet over complottheorieën mogen schetteren.

   1.   

    Low-life Brouwenstein voelt zich aangesproken Gielah.

    1.   

     Ik zie dat de hooggeachte heer Verheyen dit complot voor waarheid aanziet?

     1.   

      Low-life Brouwenstein, Gielah schetst in grove penseelstreken zaken die op dit moment zeer wel kunnen spelen en ook al door steeds meer mensen voorvoeld en doorgrond worden. Zaken waarvan u nog geen enkel vermoeden of voorstelling hebt, zo heb ik u al eens trachten te hinten over de motivaties van het heerschap Obama. Denkt u nou nooit eens ‘what if’ Gielah, Nick, Toetssteen, Harry et cetera het bij het rechte eind zouden hebben? Of bent u dan te bang om consequent door te moeten redeneren, want het is inderdaad geen fijne wereld die dan gloort. Stel je voor dat Brouwenstein dan ook nog eens op Geert Wilders zou gaan stemmen? Dat kan toch niet?

   2.   

    ooit in het jongen verleden , is er een referendum gehouden , de uitslag was !!, de burgers wilde minder bemoeizucht vanuit Europa , Jan.Peter.Balkenende veegde samen met zijn Compaan van de PVDA W.Bos , zijn reet er mee af .

    zou dit een complot kunnen zijn?, Simon .

    lijkt er wel op !

  2.   

   Gielah. Het is allemaal nog niet erg genoeg met de islam het moet nog veel erger worden voordat EU en nationale politici hieraan iets zullen gaan doen.

   1.   

    U begrijpt het niet, beste mevrouw Anna, volgens het spannende complot van mevrouw Gielah is het juist de bedoeling dat Europa islamiseert en volstroomt met asielzoekers.

    1.   

     kom Simon jij als hoog aangeschrevene hier , je smijt immers je shit onder elk topic in het rond , stel ik nu een vraag .

     wat brengen deze en alle moslims ons voor goeds ?.

     ik ken er een paar die wel bijdragen , toch voor die paar die ik ken , ken ik er ook honderden die het woord van hun profeet , hier uitdragen , en dus niets bijdragen aan onze samenleving vol ongelovigen volgens hen .

     dus noem de voordelen op ?.

     1.   

      Zomaar,

      zoals gebruikelijk zal Brouwenstein op deze juiste en eenvoudige vragen niet/nooit antwoorden.

      Liever kiest hij het hazenpad.

      Hij is dan ook een geboren lafaard en kiest ervoor zichzelf voor de gek te houden. Het prototype van een nitwit kortom.

    2.   

     Brouwenstein. Het is ISIS die ondergronds bezig is zoveel als mogelijk moslims naar Europa te sturen en daarna als ze sterk genoeg zijn doen wat Mohammed ze heeft opgedragen om alle ongelovigen ( in hun ogen) uit te moorden. Zie hun lesboek de koran

   2.   

    @ Anna.- De EU en de nationale politici ZULLEN hier niets aan gaan doen.
    Nooit.
    Die willen dat.

    Zijn ze eindelijk van die lastige democratie af.

 42.   

  El CHE. Wilders en vele anderen in het Westen worden door moslims bedreigd met de dood. Onze vrijheid van meningsuiting is niet meer vanzelfsprekend en is ons ontnomen door moslims die allen met kritiek op de islam bedreigen met de dood en uitvoeren. Deze moslims ondermijnen de democratie en de rechtstaat. Dat is zeer ernstige ontwikkeling. Hoe meer islam hoe mee ellende en hoe meer problemen.
  Als u het dan toch heeft over “ratten” en “gespuis” .

 43.   

  Europa heeft de morele en juridische plicht zijn bejaarden een menswaardige oude dag te bieden.
  Europa heeft de morele en juridische plicht om zijn bevolking betaalbare zorg te bieden. Europa heeft de morele en juridische plicht om zijn autochtone bevolking te beschermen. Europa heeft de morele en juridische plicht om zorgvuldig om te gaan met het belastinggeld van zijn bevolking.

  Europa heeft de morele en juridische plicht om gelukzoekers, hand-op-houders, potentiele IS sympathisanten en doorgedraaide Eritreeers terug te sturen naar het land van herkomst.

 44.   

  1700 economische asielzoekers per weer die we met 5 á 10 moeten vermenigvuldigen.
  Die wel naar Joods/christelijk Duitsland en Nederland willen en niet naar een van de 57 islamitische OIS landen met dezelfde cultuur en religie.
  Allemaal gratis levenslang onze eigen opgebouwde verzorgingsstaat in tot aan AOW toe. dat weten al die asielzoekers en daarom komen ze vooral naar Duitsland en Nederland en blijven ze niet in veilige regio’s en gaan ze liever niet naar een islamitisch land. Wie gaat dat allemaal betalen.

 45.   

  Hoe meer moslims hoe meer haatpaleizen, hoe meer hoofddoeken, hoe meer inwoners die Joden, christenen en alle andersdenkenden haten. Dat moet eens verkeert aflopen.
  De moskeeën schieten als paddenstoelen uit de grond.Daar wordt onderwezen “Wij moslims herkennen jullie ongelovigen niet”, ” Vijandschap en haat zal altijd tussen ons staan” Mohammed.
  “Allah is oorlog en alle moslims moeten bereid zijn te vechten, of ze willen of niet”. ” Ik zal paniek zaaien in de harten van de ongelovigen, jullie moeten hen boven de nekken treffen en al de vingertoppen afhakken”. “En vecht tegen hen totdat er geen tumult en tegenstand meer is, en gerechtigheid prevaleert en het geloof overal allah is”. .” Het zijn niet jullie die ze afgeslacht hebben” ” Het was allah”. Joden/christenen en alle andersdenkenden hou je hart maar vast. Hoe meer islam hoe meer ellende.

  1.   

   Ik weet wel, beste mevrouw Anna, dat islamofoben het met de waarheid niet zo nauw nemen maar het aantal moskeeën in Nederland neemt al jarenlang nauwelijks toe,

   1.   

    Brouwenstein. Carel Brendel 10 8- 2015 “Geklaag over stroeve of onmogelijke moskeebouw is stemmingmakerij”.

    De moskeeën, islamitische haatpaleizen schieten als paddenstoelen uit de grond. Hoe meer moslims hoe meer islam, hoe meer haatpaleizen waar ze onderricht krijgen om Soera 19.51 “Maar als de verboden maanden voorbij zijn bevecht en vermoord de ongelovigen waar jullie hen maar vinden en val hen aan , beleger hen, en leg een hinderlaag voor hen, in elke mogelijke vorm, van oorlogsstrategie”. 9.14 ” Strijdt ze dood ( de niet moslim) en allah zal ze straffen, folteren door middel van uw handen en zal ze met schaamte bedekken”. “Dood joden en ongelovigen”. Dit staat er allemaal in de koran en dat wordt vanaf geboorte onderwezen. Niet vreemd dat er veel moslims zijn die deze smerige oproepen tot geweld en moord dagelijks uitvoeren.
    Hoe meer islam hoe meer verderf in de maatschappij. Islam is het grootste gif in de wereld.
    Stel dat de Bijbel zou oproepen om alle moslims uit te moorden. Dan zou de hele moslimwereld op z’n kop staan. Islam is een bloeddorstige, moordende ideologie. Ik ken de koran intussen als mijn broekzak. Dit boek zou verboden moeten worden evenals Mein Kampf.
    Dit boek is het grootste gevaar voor iedereen die geen moslim is.

   2.   

    Brouwenstein “islamofoob” Angst voor de islam is gegrond. Moslims zijn zo ban van het christendom en Jodendom dat ze ze van Mohammed allemaal moeten uitmoorden.

 46.   

  Aan alle @Simon Brouwensteins, @El Chees en moslim knuffelaars.

  Alleen al Duitsland verwacht dit jaar totaal zo’n 750,000 “vluchtelingen”.
  Eerder ging de Duitse regering ervan uit dat er dit jaar 450.000 asielzoekers naar het land zouden komen. Dit jaar komen er naar verwachting zelfs 750.000 asielzoekers, meldt de Duitse krant Handelsblatt op basis van een prognose van de regering.

  En Wilders werd in 2006 nog bekritiseerd met zijn opmerking “Nederland staat aan de vooravond van een ‘tsunami van islamisering’. Moslims zullen de Nederlandse samenleving overspoelen en zorgen voor criminaliteit en overlast, ook op het platteland….
  Volkskrant: Van onze verslaggevers Sanne ten Hoove, Raoul du Pré 6 oktober 2006, 13:23

  En toch maar Wilders verketteren !

 47.   

  Fijn hè…. al die EU-landen zonder deugdelijke grenzen.
  Dat was een góuden idee…. maar niet heus!

 48.   

  Duitsland verwacht volgens het handelsblatt op basis van een prognose van de regering misschien wel 750.000 asielzoekers dit jaar. Dat zijn er veel te veel waar Duitsland in eerste instantie niet aan gedacht heeft. De VN roept andere EU landen dus op om meer vluchtelingen op te vangen. Hoewel er In Duitsland een stuk meer asielzoekers gaan ,keurt ons land meer asielaanvragen goed, blijkt uit cijfers van Eurostat over het eerste kwartaal dit jaar. Frankrijk 27%, Groot Brittanie 34%, Duitsland 44%, Nederland 71%!

  1.   

   Van Urk . COA en Vluchtelingenwerk willen hun goedbetaade baantje en alle extra’s niet afgeven. Zij handelen in “vluchtelingen”.

 49.   

  Kijk dat opvangen okee, maar de vraag is wat daarna? Ik weet namelijk niet wat onze politici aan plannen of scenario,s voor ogen hebben om te weten of deze mensen op een gegeven moment moeten gaan terug keren als de zaak daar veilig is of hier permanent mogen blijven. Anders kan je ze beter meteen aan het werk zetten om de Markerwaard dicht te gaan gooien want de leefruimte in dit kleine dichtbevolkt landje begint nogal benauwd worden.

  1.   

   “Kijk dat opvangen okee”

   Het doet me genoegen, beste heer van Urk, dat we het op dit elementaire punt eens zijn.

   1.   

    Brouwenstein. Ze hoeven dus niet in eigen regio’s de kinderen en vrouwen te helpen en niet hun oorspronkelijke landen opbouwen en te ontwikkelen. In al die landen is groot tekort aan allerlei handen, kunde en kennis. U doet aan neo- kolonisatie.

    1.   

     Als de landen veilig zijn kunnen vluchtelingen weer worden teruggestuurd, mevrouw Anna.

     1.   

      Dat gaat niet gebeuren in dit “”emotioneel Hart van Nederland”” landje, beste Simon. Dat weet je best.

     2.   

      Simon het heeft al heel war heisa gehad , om een enkeling terug te sturen, herinner jij je nog het generaal pardon van W.Bos , die hij uitruilde met Balkende tegen de uitslag van het gehouden referendum , Balkende veegde zijn reet af met de uitslag , en W.Bos mocht het generale pardon invoeren als dank , dat hij dat klote kabinet niet liet klappen .

      weet je het weer?, Simon.

      dus terugsturen is geen optie , hier met deze club vol farizeeërs, die hun eigen ouders liever in de stront laten liggen , inplaats van asielzoekers door te sturen naar een veilige haven voor hen , ook al zijn hun thuislanden weer veilig !!.

     3.   

      Ik wijs op de regels van het vluchtelingenrecht.

     4.   

      Brouwenstein. Deze asielzoekers zijn voor overgrote deel geen “vluchtelingen”. Ze komen onze pot van de verzorgingsstaat leegeten. Die zullen alles in het werk stellen om nooit meer terug te gaan. Ze gaan hun handen niet uit de mouwen steken in eigen landen, dat is teveel gevraagd. Ze laten al de Afrikaanse en MO landen achter zonder handen, kennis en kunde. Schandelijk om hier te komen werken als bijvoorbeeld timmerman, metselaar, kleermaker, arts, jurist of verpleegkundigen en je land (derde wereldland nota bene) zonder te laten zitten. Schandelijk. Zeker schandelijk van welzijnswerkers, COA, vluchtelingenwerk en politici.

     5.   

      Hoeveel Ex-joegoslaven zijn teruggestuurd. Eenmaal hier altijd hier.

  2.   

   van Urk. Al deze mensen moeten meteen terug naar regio’ en andere islamitische landen. Waarom moeten welzijnswerkers in al die regio’s gaan werken en komen jonge sterke mannen naar hier. Het is de omgekeerde wereld.

 50.   

  Gaan we nu met al deze duizenden, duizenden en nog eens duizenden nieuwe Nederlanders weer 45 jaar nieuwe ellende meemaken. Komt dat dan weer bovenop de al bestaande problematiek want die is nog lang niet opgelost. Arme kinderen en kleinkinderen.

  1.   

   Daar komt het inderdaad op neer Anna. En wat dacht je van de asielzoekers die al maanden of jaren voor de oorlog van Syrie en de daar opvolgende tsunami hier al zitten in ons land en die nu nog in onzekerheid zitten vanwege de traagheid van onze overheid.

 51.   

  Brouwenstein. Nog geen enkel weerwoord gehoord.

  1.   

   Hij zal ook niet antwoorden Anna. Als Brouwenstein zich in het nauw gedreven voelt of geen antwoord weet, vlucht hij weg en laat niks meer van zich horen.

   Zo werkt een trol. Actie en agressie oproepen en na een paar extra prikpunten oplossen en verdwijnen in het niets.

   Het is niet anders. Zo werken gemankeerde geesten als Brouwenstein nu eenmaal.

 52.   

  Ach het kabinet houdt in ieder geval een heidag op het strand, praten over de toekomst. Weten ze alvast waar ze straks in de toekomst terecht komen, richting de Noordzee in.

 53.   

  Het vervelende is dat als die “vluchtelingen” hier eenmaal zijn je ze nooit meer weg krijgt en het is natuurlijk van de ratten besnuffeld dat ze hier per omgaand op alles “recht” hebben zoals uitkeringen en een woning. Hoe zot kun je het bedenken.

  Wilders doet straks vast weer goede zaken en hij had, heeft en krijgt nog gelijk ook !

  En Dijkhoff spreekt van ‘een grote uitdaging’! Over een eufemisme gesproken. Zeg dan eerlijk dat het een zeer groot probleem is.

 54.   

  Copy & Paste
  ——————
  Niemand weet het, maar Rutte en nog een aantal regeringsleden hebben zich al tot de islam laten bekeren.

  Binnenkort zie ze in djellaba’s en beginnend baardje.

  Logisch anders kun je wat nu gebeurt toch niet begrijpen.

 55.   

  Dat soort griezels hebben wij hier ook al op de site, @Poldi.

  Anders kun je hun gedrag toch niet verklaren?

 56.   

  Het ontmantelen van de bijna vijfhonderd(!) olieplatforms op de Noordzee is een dure klus.

  De olie brengt ook weinig meer op.
  Maar er is een nieuwe industrie op komst!

  Kunnen de overbodige installaties een tweede leven krijgen als gelukszoekershotels of marokkanengevangenissen?

  Of misschien Moskees; de hakbar gebedsoproepen -laill’ah illa’lah (80x365x5), Allahu akhbar (300x365x5), wa mohammedan rasull’ah (200x365x5) plus…

  zoals hier ook op Idul Fitri en feestdagen van 18.00 tot 04.00 ‘soctends ik schat alle gebeden hierboven genoemd wel – 20 x per minuut, x 60 x 10 uur = zo’n 12.000 x Hakbarren (!!!) in EEN 1001 sprookjesnacht zullen zo voor de beschaafde wereld zodoende niet tot last zijn. Toch?

 57.   

  Wat was die Rutte zich weer aan het uitsloven met de PvdA’ers op het strand. Het de dood als het kabinet valt.

 58.   

  Allerbeste Gielah, alles wat bijv. zo’n Stinkschweinstein bij elkaar draait, geen acht op geven please.

  En tevens die andere ik van hem; ArieAnnieJansz.
  Ook totaal niet serieus nemen, de duivel liegt en draait alle feiten precies om!

  Ook die liegt dat zij/hij zwart ziet! Bewijs nog geen week geleden geleverd! In twee zinnen wist zij/hij er wel drie (maar nu zie ik: vier!) leugens over mij er uit te persen!

  O.a. dat ik “graag de dobbernegers zag verdrinken”!

  Nou ten eerste heb ik nooit het woord ‘dobberneger! gebruikt, en ten tweede helemáál nooit dat dezen zouden moeten verdrinken’!

  Wat een smerig leugenbeest is dat zeg. En nu jou weer zo laag betichten van alles en nog wat. Verre van opbouwend ooit. Vreselijk, begrijp de moderatie totaal niet hier!

  >>>> Blijf er maar ver vandaan! Ze is nu weer even hier weg gelukkig, hoewel nu gaat hij/zij als eunuch zijnde, weer reageren w.s. – op het toetsenbord van die grzlzwnstn. En net doen alsof ze elkaar soms tegenspreken. En dan opeens weer slijmbaltaalmbij een van hun vele vijanden (allen hier). Smeerlappen zijn het.

  1.   

   Rustig maar, je hoeft echt niet te schelden om je punt te maken.

 59.   

  Vanuit Dublin. Kijk dit is nu een ware Christen.
  Niet bang. Wel de ‘waarheid in liefde vasthoudende’, geen haat tegen muslims, wel haat wat zij prediken en wat zij uitvreten!

  “The police tried to shut me up and tell me what to preach… They have the right to say what they believe in and I have a right to say what I believe… I have no regrets about what I said. I do not hate Muslims, but I denounce Islam as a doctrine and I make no apologies for that… My church funds medical care for 1,200 Muslim children in Kenya and Ethiopia…I’ve no hatred in my heart for Muslims, but I won’t be stopped from preaching against Islam.” — Pastor James McConnell.

 60.   

  Ik val altijd alleen maar met wóórden aan.. en dan ook nog alléén maar als mensen dat verdienen, omdat ze gemeen liegen bijvoorbeeld, of zich als aso´s gedragen… of als trollen.

  Tegen aardige mensen ben ik altijd aardig.

  Maar ik heb daarnaast ook een eigenschap, dat ik dwars door nep heenkijk.
  Dat leer je vanzelf, als je wekelijks lesgaf aan rond de 700 leerlingen.
  Dan krijg je radar.
  Dan heb je soms aan één blik of aan een páár lessen genoeg om precies te weten hoe de vork in elkaar steekt.
  Dat kwam altijd uit.
  Vroeg of laat bleek zo’n leerling, die je even ‘gescand’ had, dan inderdaad bij jongere of meer verlegen collega’s een’ ábsolute rotzak te zijn… en moest je hem of haar even heel verschrikkelijk in de ( bepaalde vloeistof) zetten, zodat die afging als een gieter en zich voortaan maar een beetje gedeisd hield.

  Maar mijn leerlingen zeiden altijd: “U moet een beetje hárder tegen de rotzakken zijn, mevrouw.
  U bent veel te lief “.

  Dus wie mij een aanvaller vindt… die heeft het er dus hé-lé-maal zelf naar gemaakt.
  Die heeft het nódig!
  Eigen schuld, dikke bult.

  Die had tenslotte ook normáál kunnen doen.
  Kost niets.

 61.   

  Antwoord staat hier ergens boven.
  19.40 uur.
  Reacties komen op de gekste plekken terecht.

 62.   

  Geen geld in die Afrikaanse landen voor opvang?
  Daar wonen leiders die letterlijk zwemmen in het geld en meer.hebben die geen verplichting om iets te doen voor hun mede broeders en zusters?

  Nee, hun antwoord was duidelijk; dan krijgen we hier teveel problemen.

  Zij lachen zich de godganse dag slap om de domme [linkse] Europeanen, die vrijwillig doen, wat zij allang voor ogen hebben:

  Europa vol laten stromen met de islam.

  Helaas zit niet alleen achterlijk links met de reusachtige problemen, maar wij ook.

  En waarschuwen helpt blijkbaar niet.

  Integendeel ….

 63.   

  Helemaal eens, Mediavist, die ArieAnnieJansz is – net als grzst en El Capo – absoluut oninteressant om woorden mee te vuil te maken!

  Het is heel gewoon voor hen te liegen, draaien en gekkentaal uit te kramen (al dan niet verpakt in bekakte taal of huichelachtigheid; zie hierboven opnieuw.

  Terwijl ik nooit het woord ‘dobberneger! gebruikt heb, helemáál nooit dat dezen zouden moeten verdronken worden, beticht ArieAnnieZwanszoon mij daar opeens van!

  Aanklagen, liegen en draaien kan ‘het’. En nu opeens weer kiezen ‘tegen’ griezelwauwel, opeens weer kiezen voor de nSB rol en (land) verrader, hoe kan je het verzinnen. Karakters uit de rioolputten van links, totaal geen eerlijk en oprecht, recht voor zijn raap, blonde Hollands Glorie!

 64.   

  Idd geen aandacht geven aan dit sujet.
  Maar er zijn nog mensen die pissebedden nog eten; veel proteïnen zeggen ze.

  Voor mij; niet eten, alleen antiteïnen lust ik niet.

 65.   

  Idd geen aandacht geven aan dit figuur.
  Maar er zijn nog mensen die pissebedden nog eten; veel proteïnen zeggen ze.

  Voor mij zelf geldt: niet eten, de rest van de antiteïnen lust ik niet.

 66.   

  test… waarom MOD lukt het weer niet om te reageren??!

 67.   

  Nota Bene; TEST, MOD: WAAROM hussel je de volgorde van reageren tegenwoordig (de laatste dagen!) zo door elkaar?! Ik ben niet de enige die hier melding van maakt!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!