Bezoeker aan Burgers Zoo twijfelt geen moment als hij een schildpad ondersteboven in het water ziet liggen. Redder in nood!

Geen categorieaug 18 2015, 9:00
Deze man is een echte dierenvriend! En hij is niet te verlegen om een paar regels te breken als hij daarmee een dier kan redden.
Als een bezoeker denkt gewoon een lekker dagje uit te zijn met zijn familie in de Gelderse dierentuin, gebeurt er ineens iets onverwachts. Terwijl de familie in een tropisch verblijf staat te kijken naar de schildpadden, zien ze iets dat niet in de haak is. In het water van het park drijft een schildpad... ondersteboven!
Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Schildpadden zijn merkwaardig sterke beesten, maar als ze met hun hoofd in het water liggen en zich niet kunnen omdraaien is het uiteindelijk snel gedaan.
De familie ziet in de buurt van het verblijf helaas geen opzichters die snel kunnen ingrijpen. En dan trekken ze de stoute schoenen aan, want ze kunnen het niet over hun hart verkrijgen het exotische dier te laten verdrinken in het water van zijn eigen habitat. Eén van de mannen klimt gewoon over het hek van het schildpaddenverblijf en loopt naar het water waar de schildpad drijft. Nog precies op tijd weet hij het dier te redden van een langzame en pijnlijke dood:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/be354f53_zoo.mpg.mpg.mp4"][/video]
.
Een echte dierenvriend!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten