Caitlyn Jenner heeft nog niet genoeg zelfvertrouwen voor een bikini

De bekendste transgender van de wereld ziet zichzelf nog niet één-twee-drie in zwemkleding over het strand dartelen.

Caitlyn Jenner – de nieuwe vrouwelijke persoonlijkheid van voormalig topatleet Bruce Jenner – is nu enkele maanden uit de kast als een transgender. Toch ziet de nieuwbakken diva het nog niet zitten om zichzelf te laten fotograferen in bikini, zoals zovele vrouwelijke beroemdheden. De tot een vrouw getransformeerde patriarch van de Kardashian/Jenner-familie heeft er naar verluid nog niet genoeg zelfvertrouwen voor:

“Ik heb wel een badpak aangehad, maar ben nog niet in het zwembad geweest. Het is te koud nu”, vertelt ze in de uitzending aan haar vriendinnen. In een videoblog geeft ze later echter toe dat ze zich nog niet comfortabel genoeg voelt om zich in badpak te vertonen. “Ik denk niet dat ik er klaar voor ben. Je moet je realiseren dat die andere vrouwen al jaren geleden hun transitie hebben gemaakt. Misschien dat ik het later kan doen als ik me op mijn gemak voel. Nu zie ik het mezelf in ieder geval nog niet doen.”

Caitlyn Jenner houdt de optie voor de toekomst open, maar zegt ook dat ze eerst nog wat moet groeien in haar nieuwe rol sinds de ‘transitie’. De uitspraken komen voort uit de nieuwe docusoap I Am Cait, waarin Caitlyn en haar overgang van man naar vrouw centraal staan. De tv-serie is een zogeheten spin-off van Keeping Up With the Kardashians, waaraan verschillende familieleden – waaronder ook Kim Kardashian en Kylie Jenner – hun roem en status aan te danken hebben.

Jenner kwam afgelopen april uit de kast als een transgender. Naar eigen zeggen had de voormalige topatlete jaren gevochten tegen depressieve gedachten, en zelfs over zelfmoord gefilosofeerd. Uiteindelijk bleek de wereld vertellen dat Bruce eigenlijk altijd al Cait had willen zijn een acceptabelere optie.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. Nicky

  Heb niets gelezen, alleen tegenwoordig koppensnellen hier, voor 80%.

  Mijn bevooroordeelde maar razendsnelle commentaar:
  gut toòòch, meidt! ojah? gerrie!

  Nee, eerlijk. Zal me hele dikke worst wezen.

 2. Teun

  Ligt eraan wat voor model zij kiest.
  Gelet op haar forse voorkomen raad ik een Itsy bitsy teenie weenie yellow polka dot bikini ten zeerste af.

 3. borgpen

  Helaas vind ik alleen nog steun in een sportbeha met kevlar voering en verchroomde bandjes.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.