‘Dikke broer’ van Kim Kardashian wil een maagverkleining

Zijn zus poseert naakt in een modeblad, maar Robert Kardashian durft zich niet zonder zijn dikke sweater meer te vertonen.

Terwijl zijn familieleden met afgetrainde lichamen paraderen in kleine bikini’s en korte jurkjes, zag Rob Kardashian de kilo’s er de afgelopen jaren aanvliegen. De broer van de wereldberoemde realityster Kim Kardashian zet een streep onder zijn horizontale expansie en gaat nu afvallen. De enige zoon van Kris Jenner en Robert Kardashian is namelijk absoluut niet tevreden met zijn uitdijende figuur. Het roer moet om:

Rob Kardashian worstelt al tijden met zijn gewicht. De 28-jarige broer van de Amerikaanse realityster Kim Kardashian zou al heel veel diëten hebben geprobeerd, maar omdat dit steeds niet het gewenste resultaat had, denkt hij nu aan een meer ingrijpende stap. Volgens RadarOnline staat Rob op het punt om zijn maag te laten verkleinen.

Rob verschijnt al tijden niet meer in het openbaar en is de afgelopen tijd steeds zwaarlijviger geworden. Feesten en uitgaan hebben veel extra kilo’s betekend voor het jongere broertje van Kim en Khloe Kardashian. Toch zijn het ervaringen met zijn vrienden geweest die hem hebben doen inzien dat hij iets moet doen aan zijn levensstijl:

Volgens de ingewijde heeft Rob in een korte tijd een aantal vrienden verloren. ,,Hierdoor beseft hij zich dat hij het anders aan wil gaan pakken. Hij wil weer de jongen worden die hij was voordat hij begon met feesten en uitgaan”.

Het is niet de eerste keer dat Rob Kardashian zichzelf voorneemt om weer op een gezond gewicht te komen. In mei vorig jaar werd de enige mannelijke Kardashian-telg nog weggehouden bij de bruiloft van zus Kim en Kanye West. Naar verluid zou zijn ongezonde overgewicht de trouwfoto’s geruïneerd hebben. Naderhand heeft Rob samen met sterrentrainer Gunnar Peterson nog gepoogd weer op een normaal BMI te komen, maar dat liep op niets uit.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. V.K.

    Na ja, wie weet is Rob z’n BMi straks van dien aard dat hij wel aanwezig mag zijn bij Kim’s next marriage. Naja, Kim kennende zal zij voordat, ze uitnodigingen doet uitgaan voor het volgende huwelijk, quasi geïnteresseerd wel aan haar broer vragen wat z’n BMI is.

  2. Viertel

    Kim, Kendall en Khloë, een lekker stel meiden zeg.
    En hun vader heet Jennifer. Die heeft zijn zaakje (pik + ballen) laten amputeren en gaat nu ook als een meid door het leven. Wat een heerlijke familie. Kan er niet genoeg van krijgen !
    (Gelukkig, iedere dag een topic over de Kardashians op DDS).

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.