Dit lieve meisje is fan van schommelpaarden, haar vader van Star Wars. Zie hier hoe die hobby's spectaculair samengaan!

Geen categorieaug 17 2015, 20:00
Deze creatie krijgt twee woorden mee: 'superschattig'... Maar ook: 'episch'!
De meeste ouders geven hun jonge kinderen geregeld en stuk speelgoed om mee te spelen. Maar de kleine dochter van 'handige Harry' Tez Gelmir mag zich extra gelukkig prijzen. De kleine meid heeft namelijk een zelfgemaakt schommelpaard gekregen van haar vader. Eentje die er een stuk stoerder uitziet dan de gemiddelde schommelende grazer. Nee, het schommelpaard van deze kleine meid ziet eruit als een heus ruimteschip uit Star Wars:
BlushingMetallicIchthyosaursZoals je kan zien is de kleine meid erg blij met haar ultra-scifi schommelpaard. Haar stijlvolle Prinses Leia-muts draagt natuurlijk ook bij aan de pret!
Het kostte Ted overigens wel de nodige inspanning om het apparaat in elkaar te draaien, maar voor zo'n betoverende glimlach van je dochter moet je een hoop overhebben, nietwaar? En alle andere vaders staan natuurlijk watertandend te kijken naar zo'n geweldige uitvinding als het schommelstoel-ruimteschip:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/Rocking-Speeder-Bike.mp4"][/video]
.
Wie ook zo'n ruimteschip-schommelpaard voor z'n kroost wil maken, kan dat. Deze vader heeft namelijk een gedetailleerde handleiding gemaakt, en die kan iedereen gewoon downloaden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten