Dit meisje dankt haar leven aan een heldhaftige dakloze. Hij confronteert haar ex-vriend en vangt een kogel voor haar

Geen categorieaug 09 2015, 9:04
Zonder het moedige ingrijpen van deze onverschrokken dakloze was het dit meisje er misschien helemaal niet meer geweest. Dat heeft deze held gelukkig voorkomen!
Een 19-jarig meisje zit ineens diep in de puree als ze op de parkeerplaats bij een slijterij ineens wordt aangevallen door haar ex-vriend. De jongen is agressief en uit op een fysieke confrontatie, en dat is ook precies wat er gebeurt. De voormalige geliefde zet het op een slaan en trappen, en weet het 19-jarige meisje zelfs bewusteloos te schoppen.
Maar dan is daar de 53-jarige dakloze Paul DeLeon. Hij schrikt zich een hoedje als hij ziet wat voor een tafereel zich afspeelt. De man bedenkt zich geen ogenblik en haalt zijn bus pepperspray tevoorschijn. Met een gerichte beweging weet hij de agressieve jongen uit te schakelen:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/Homeless-man-credited-with-saving-teen-attacked-by-ex-boyfriend.mp4"][/video]
.
Helemaal ongeschonden komt de moedige Paul er echter niet vanaf: nadat een ambulance het in elkaar geslagen meisje ophaalt, keert de jongen terug. Ditmaal is hij gewapend met een pistool en weet hij een kogel in de bovenarm van de dakloze te schieten.
ht_homeless_helper_02_lb_150808_4x3_992
Maar de stoere redder in nood is op alles voorbereid: ook hij heeft een wapen, en daarmee weet hij de agressieveling te verjagen. Daarna meldde ook dakloze Paul zichzelf in het ziekenhuis. Zowel hij als het meisje dat hij gered heeft van een gewisse dood worden verwacht volledig van hun verwondingen te genezen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten