Grumpy Cat wordt door Madame Tussauds vereeuwigd in was

Geen categorieaug 27 2015, 15:00
Madame Tussauds gaat van Grumpy Cat een wassen beeld maken.
Normaalgesproken worden alleen menselijke beroemdheden vereeuwigt in was door Madame Tussauds. Maar voor de viervoetige internetsensatie Grumpy Cat maakt de wereldberoemde museumketen graag een uitzondering:
Het wassenbeeldenmuseum werkt aan wat het eerste beeld van een kat moet worden. "Het is een ware eer", meldt de kat zelf in een persbericht. "Ik haat het." Madame Tussauds deelde via YouTube een video waarin te zien is dat de kat wordt geïnspecteerd om een zo echt mogelijke kopie te maken. Het museum wil tevens het digitale karakter van de internetkat accentueren: het beeld van de kat wordt geen onbeweegbaar standbeeld, maar zal zich in vijf posities kunnen bewegen.
https://www.youtube.com/watch?v=hoSep_Otcvg
Zodra het beeld klaar is, gaat Grumpy Cat op een tour door heel Amerika om het publiek te enthousiasmeren voor eigen beeltenis in vijf verschillende Madame Tussauds-musea. Gezien zijn chagrijnige aard is de vraag of dat lukt, maar gelukkig heeft de norse poes ook genoeg schattigheid in zich.
Grumpy Cat is de bijnaam van de drie jaar oude kat Tardar Sauce. Toen zijn eigenaar een foto van de kat (die altijd boos kijkt) een foto van het dier maakte en op internet plaatste, werd het volledig onverwacht een enorm grote internetsensatie. Tegenwoordig brengt Grumpy Cat z'n eigenaar miljoenen euro's per jaar op. Marketingdeals, speelgoed en zelfs knuffels maken van het beest zo ongeveer de rijkste kat op aarde.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten