Hij is 30 jaar oud, happy single, en moddervet. Toch houdt de hele wereld van hem

Geen categorieaug 25 2015, 9:12
En: zijn oppassers zijn op zoek naar een vrouwtje voor hem.
Patrick the Wombat is de oudste wombat ter wereld. Tenminste, voor zover bekend. Hoewel de normale levensspanne van een wombat 15 tot 20 jaar is in gevangenschap, en minder dan dat in het wil, is hij onlangs 30 jaar oud geworden. Hij woont in Ballarat Wildlife Park, waar iedereen hem vertroetelt en verwent. Hij is dan ook moddervet: maar liefst 40 kilo schoon aan de haak.
Screen Shot 2015-08-25 at 10.05.57
Hoewel hij een zogenaamde happy single is hebben zijn oppassers onlangs besloten om toch op zoek te gaan naar een vrouw voor het vrolijke beestje. Ze hebben een account gecreëerd op Tinder (een dating website) waar ze uitleggen dat wombat-mannen een tikje agressief dienen te zijn ten opzichte van wombat-vrouwen. Blijkbaar willen die laatsten graag gedomineerd worden. Helaas is Patrick de goedheid en liefheid zelve; hij doet geen vlieg kwaad en wil het liefst de hele dag relaxen.
Screen Shot 2015-08-25 at 10.06.35
Zeg maar: de Homer Simpson van de dierenwereld.
Daarom zijn z'n oppassers op zoek naar een wombat-vrouwtje die behoefte heeft aan lieve vent, die goed naar haar luistert en haar zorgen serieus neemt.
Of de zoektocht ooit zal slagen weten we niet, maar één ding is wel duidelijk: hij vierde onlangs zijn 30e verjaardag en werd ontzettend verwend. Zo werd hij onder andere meegenomen naar een resort - of: een park - waar hij rond werd gereden in een golfwagentje en af en toe heerlijk wat gaten in de grond kon graven. Voor hem was dat zo ongeveer de hemel.
Screen Shot 2015-08-25 at 10.09.56
Ook kreeg hij allemaal cadeau's:
Screen Shot 2015-08-25 at 10.07.55
Screen Shot 2015-08-25 at 10.08.50
Hoewel de zoektocht naar een vrouwtje voor Patrick nog steeds niet geslaagd is heeft hij in ieder geval een ontzettend leuke verjaardag gehad met geweldige cadeau's. Geen wonder dat hij twee keer zo oud is als wombats normaal gesproken worden: waarom zou hij de pijp aan Maarten geven als hij zo verwend wordt?
Vind je, net als ik, Patrick ontzettend tof? Volg hem dan op Facebook. Daar houden zijn oppassers als zijn avonturen bij en publiceren ze regelmatig foto's van hem in actie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten