"Ik hoop dat het snel beter gaat!" Vreemde betaalt parkeerboete voor moeder met ziek kind

Geen categorieaug 11 2015, 11:00
Een bijzonder vriendelijke vreemde heeft de parkeerboete betaald van een moeder die dagenlang met haar zieke kind in het ziekenhuis was.
Het briefje dat de vreemdeling - die blijkbaar bijzonder gul en vrijgevig is - achterliet bij de auto van de moeder (die anoniem wil blijven) is nu een internationale hit op Facebook.
De moeder van het zieke jongetje publiceerde namelijk een foto van de boete met het briefje op de Facebook-pagina "Canberra Mums."
De anonieme weldoener, die alleen bekend staat als 'Laura,' schrijft:
"Ik zag dat je een parkeerboete had. Ik ben ervan overtuigd dat wat je nu doorstaat op zichzelf al bijzonder zwaar voor je is. Daarom heb ik de boete voor je betaald."
De moeder is zo dankbaar dat ze het briefje op het internet zette en er een mooie dankbrief bij schreef (ongetwijfeld hopende dat de gulhartige geefster het op die manier zou zien):
"De afgelopen dagen ben ik zij aan zij geweest bij mijn 9-maanden oude zoontje. We mochten het ziekenhuis vandaag verlaten. Toen ik naar mijn auto liep zag ik dat ik een parkeerboete had gekregen. Na al die dagen in het ziekenhuis had ik daar echt geen behoefte aan.
"Tot mijn grote verrassing zag ik dat er een briefje zat in de enveloppe, geschreven door een bijzonder aardige vrouw genaamd Laura. Ik hoop dat Laura deze post ziet en weet dat ik ontzettend dankbaar ben voor haar steun. Dank je!"
Laura bewijst dat we het leven - en de wereld - allemaal een beetje mooier kunnen maken zonder dat we daar al te veel moeite voor hoeven te doen. Een vreemde een handje helpen is al genoeg.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten