Journalisten verklaren Kim Kardashian en haar familie de oorlog

De Kardashians zijn doorgaans niet vreemd van een relletje hier of een opstootje daar. Maar dit keer lijkt het pas echt het menens.

Alhoewel entertainmentjournalist Perez Hilton absoluut niet vies is van nieuws over een realityster hier en daar, vindt de populaire blogger het momenteel wel welletjes geweest met al die berichten over de Kardashians en hun gevolg. Als het niet gaat over de kersverse transgender-vader Caitlyn Jenner, dan staat Kim Kardashian wel ergens foto’s te maken van haar blote kont, of is de enfant terrible van de familie – de 18-jarige Kylie Jenner – weer bezig.

Hilton heeft er inmiddels wel genoeg van, en kondigt aan een week lang geen nieuws over de familie te brengen:

Celebrity gossip blogger Perez Hilton is vowing not to publish any stories about the Kardashians for the entire week of August 17 through August 21 — and he’s calling on the rest of the media to join him.

Citing the need for a Kardashian cleanse, he also started the #NoKardashiansForAWeek hashtag.

Het duurde niet lang voordat Hilton daarmee een reactie van niemand minder dan Kim Kardashian zelf had losgeweekt:

De entertainmentjournalist benadrukte nog maar eens van de Kardashians te houden, maar zei het eens tijd te vinden voor ander nieuws.

Perez Hilton is niet de enige journalist die het nodig acht om nieuws over de Kardashians even uit de roulatie te houden. Een Amerikaanse nieuwslezer zorgde eerder deze week voor ophef, omdat hij z’n eigen hoofdredactie negeerde. Zij wilden dat de man nieuws zou voorlezen over de Kardashians, maar de man weigerde dat ronduit. Hij was zelfs bereid live op televisie weg te lopen, in plaats van een verhaal vertellen over Kim Kardashian en haar familieleden:


.

Of nog meer journalisten gaan meedoen met de actie om een weeklang Kardashianvrij te blijven, is nog niet duidelijk.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. V.K.

    -Nou, persoonlijk hoop ik dat de journalisten van de DDS zich niet laten meeslepen door de waan van de dag en gewoon doorgaan met het publiceren van het nieuws betreffende de firma Kardashian.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.