Kylie en Kendall Jenner hebben genoeg van de Kardashians

Dreigt er een afscheiding in de Kardashian-familie? De twee dochters van Caitlyn Jenner willen naar verluid voor zichzelf beginnen.

De grote, samengestelde familie van realityster Kim Kardashian staat op het punt te splijten. De familie bestaat uit twee kampen: de ‘Kardashians’ en de ‘Jenners’. Allen zijn dochters van de familiematriarch Kris Jenner, maar de Kardashians hebben een andere vader (de in 2003 overleden advocaat Robert Kardashian) dan de Jenners (de voormalig atleet en nu bekende transseksueel Caitlyn Jenner). De twee hebben elkaar tot dusverre altijd als familie beschouwd, maar dat verandert wellicht binnenkort.

Niet alleen kan Kendall Jenner (19) het bepaald niet vinden met de echtgenoot van haar halfzusje Kim – Kanye West (zoals we gisteren al rapporteerden), maar ook lijken zij en haar jongere zusje Kylie zich te realiseren dat ze beroemd genoeg zijn voor voldoende zelfstandige aandacht:

De twee jongste leden van de familie krijgen steeds meer aandacht en daar willen de meiden graag een slaatje uit slaan, weten insiders. “Zowel Kendall als Kylie willen geen deel meer uitmaken van Keeping Up With The Kardashians. De twee zijn zich terdege bewust van hun macht omdat ze steeds meer in de belangstelling staan”, vertelt een ingewijde aan Radar Online.

Kendall en Kylie waren lange tijd niet zo close maar worden de laatste tijd steeds vaker samen gezien. Geen toeval dus, volgens de bron. “Ze weten dat ze samen meer aandacht krijgen dan alleen en daarom trekken ze opvallend vaak samen op de laatste tijd.”

Hun vader kreeg in verband met zijn transformatie tot vrouw al een eigen real-life soap (“I am Cait”). De jonge meiden hopen dat zij spoedig ook een aanbod krijgen voor een eigen tv-show. Als dat doorgaat zal de nieuwe real-life soap waarschijnlijk een sterkere focus op mode hebben: de twee Jenner-zusjes zijn van beroep immers allebei model.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Nog1

  Ik weet niet wie de Kyle en Kendall uit de kop van dit bericht zijn, maar ze hebben helemaal gelijk. Ik denk dat alle DDS bezoekrs het met hun eens zijn;

  ‘Wij hebben genoeg van de Kardashians.’

  ‘En van al die andere kul berichten die tegenwoordig op DDS gedumpt worden.’

 2. V.K.

  -Aij, zou mij benieuwen of deze fitty goed is voor een spin-off.

 3. Nicky

  Je kunt je kont niet keren, of je hoort en ziet wat van deze mafia.
  Ze zijn gewend de kont tegen de krib te gooien, dus je zou ze soms een schop onder de kont geven.

  Hoewel, een mighty bum she has, wow.
  Ze moet toch een kussentje onder haar onderrug doen, da’s beter voor haar rug.

 4. V.K.

  -@Nicky

  -Ik zie dat je zorgen maakt om haar rug, misschien is het verstandig dat je je bevindingen naar haar tweet . Het lijkt me namelijk zeer aannemelijk dat zij dit blog niet leest en jouw zorgelijke opmerking niet bij haar aankomt.

 5. Nicky

  HAHAHA oh ik dacht mss leest de fam Kardashian onze DDS wel; het is immers zo langzamerhand een half damesblaadje geworden,

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.