Man verliest telefoon in rivier. Dan ziet hij opeens dat zijn foto's op Facebook worden gezet

Geen categorieaug 25 2015, 11:00
Hij liet zijn mobiele telefoon per ongeluk in een lokale rivier vallen. "Dat was het dan," dacht hij. Nee dus.
De 29-jarige Nathan Buhler was lekker aan het raften in de Bow River-rivier toen zijn telefoon ineens overboord vloog. Hij wilde zijn mobieltje wel redden, maar dat lukte natuurlijk niet; de telefoon was, dacht hij, voor altijd verloren.
Op zich is dat bijzonder jammer, maar ach, het is niet onoverkomelijk. Het is immers maar een stukje technologie. Wat Nathan écht dwarszat was dat hij al zijn foto's ook in één klap kwijt was. Dag telefoon, dag foto's.
Screen Shot 2015-08-25 at 10.52.22
Hij ging naar huis en was ervan overtuigd dat hij zijn mobieltje nooit meer terug zou zien. Dagen later zag hij echter dat er ineens allemaal foto's werden gepubliceerd op zijn Facebook-account. Op één foto bestuurde degene met de telefoon een brandweerauto, en op een andere foto leek het alsof de telefoon zelf pingpong speelde met vrienden.
Screen Shot 2015-08-25 at 10.53.14
Da's wat apart.
Wat bleek? Plaatselijke brandweermannen hadden de telefoon gevonden in een ondiep deel van de rivier. Wonder boven wonder bleek het apparaatje nog te werken. En hoe. Let wel, dit was twee weken nadat de telefoon in het water was gevallen. Het mobieltje was nog aan en ook nog eens verbonden met het Internet.
Na contact te hebben gehad met de mensen die al die foto's op zijn Facebook account zetten ging Nathan naar de brandweer waar hij uiteindelijk weer herenigd werd met zijn telefoon.
Overigens ging het om een Samsung Galaxy. Blijkbaar zijn die telefoons echt onverwoestbaar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten