Meisje van 20 verdrinkt, omdat streng-religieuze vader niet wil dat reddingsbrigadiers haar aanraken

Door de blokkerende actie van een grote boze vader, is een 20-jarig meisje verdronken in zee. Vlakbij het strand van Dubai.

In Dubai is een jong meisje van 20 jaar onlangs overleden, omdat haar vader het de mannen van de kustwacht verhinderde om bij zijn dochter te komen. Het meisje was aan het verdrinken in zee, toen de reddingsbrigadiers naar haar toe snelden.

Maar de vader van het meisje stond niet toe dat de mannen haar zouden redden. De reden? Ze zouden daarvoor zijn dochter moeten aanraken. En dat is tegen de familie-eer, want de mannen van de Dubai Baywatch zijn vreemden. De vader liet dus liever zijn jonge dochter verdrinken, dan dat zij gered zou worden door ‘vreemde mannenhanden’.

Du.Jum.2_2_largeHet tragische verhaal:

Terwijl zij op het water vocht voor haar leven, vocht haar vader op het droge met twee strandwachten. De vrouw verdronk, zegt een politiefunctionaris tegenover het Emirates24 News.

“De vader, een grote sterke man, wilde liever dat zijn dochter zou verdrinken dan aangeraakt door vreemdelingen”, zegt de agent. “Ze zou waarschijnlijk overleefd hebben, aangezien de hulpverleners zich slechts op zo’n kleine afstand van haar bevonden.”

De mannen van de kustwacht hebben het er zelf ook moeilijk mee. Luitenant Burqibah – die erbij was op de bewuste dag, kan de beelden maar niet van zijn netvlies gewist krijgen:

“This is one of the incidents which I cannot forget. It shocked me and many others who were involved in the case.”

De orthodox gelovige vader van het meisje zit momenteel vast vanwege zijn aandeel in de tragische dood van zijn dochter. Hij is door de autoriteiten aangeklaagd en vervolgd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. carthago

  En de euro’s vloeien rijkelijk door naar de kalifaten, het iq is er nooit aanwezig geweest,de griezelige islamtokkies zijn door en door ziek ,een zandbak vol zieke nazguls. Terwijl de Eussr miljarden uitgeeft van de onnozele burgers aan de opvang van miljoenen kokosnoten, lampekappen en kalifaatgangers, vloeien de overige miljarden zonder enige tegenprestatie naar dit soort dubai debielen, en op de basisschool wordt vooral verteld dat we in zo’n welvarend land leven, een gotspe.Dat heet het griezelstein effect, de benaming voor alles wat de waarheid probeert te verbergen.

 2. poldi

  Weer zo’n gehersenspoelde islamitische dwaas.

 3. toetssteen

  Mhhhh, had pa zijn eigen gerief gehaald en was dochterlief zwanger? Tja, dan moet het bewijs verwijderd worden……
  Soort van als je niet jezelf verdrinkt, krijg je een ander ongeluk.

 4. Geah

  Zijn dochter is rein verdronken dus de eer van de vader is gered….;-)

 5. V.K.

  -Dit is dan ook de reden dat orthodoxe moslimvrouwen in Nederland separaat zwemmen, dan valt er tenminste wat te redden mocht het fout gaan.

 6. Jodocus

  Die vader spoort niet. Hoe kan je nou toekijken hoe je dochter verdrinkt.

  1. zomaar

   hoe kan de gemiddelde moslim , vader toekijken hoe zijn dochter gestenigd word uit naam van zijn geloof , of haar hoofd verliest .

   ik denk dat eenieder die de islam beleid , zover gedrogeerd is dat alle menselijkheid ,en of menslijkgevoel hen vreemd is , dankzij dit geloof zijn zij gelijk aan de dieren .

   1. Jodocus

    Leuke voorbeelden die je aanhaalt. Maar dat zijn gevallen waarbij de vader geen invloed op heeft. Bij het artikel is dat duidelijk wel het geval.

 7. Nicky

  ‘Waar was u, Allah?!’ vroeg de arme Achmed in het vermoedde ‘paradijs’.

  “Ik ben niet ‘Allah’ – want die is baas over de hel waarin je nu zit – maar Ik Ben Die Ik Ben, de Ware God van Abraham en Jezus!”

  “… en ik stuurde je redding voor de lieve meid, maar je wees Mijn Hulp af!”

  1. Jodocus

   Christenen in het Midden-Oosten noemen god allah.
   Gaan die ook naar de hel?

 8. Nicky

  @Toetsteen, ja, van alles mogelijk in die zandwoestijn mindset.
  Die zo verschrikkelijk jo-jo is, dat iedereen er onwerkelijk bang van wordt, ook de rechterlijke macht.

 9. Nicky

  @Carthago, “…heet het griezelstein effect, de benaming voor alles wat de waarheid probeert te verbergen.”

  Heel juist, ja nog erger: alles wat de waarheid probeert te verbergen, misvormen, verdraaien met behulp van de hoogst mogelijke ‘vriendlijkheid’ (kwijlerigheid) en kwallebal taal.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.