Miley Cyrus en Taylor Swift hebben een cat fight: wie is het betere rolmodel?

Geen categorieaug 09 2015, 14:00
De één pronkt met haar borsten, en de ander met haar geweren. Welke van de twee popmeiden is nu het beste voorbeeld voor jonge meisjes.
Miley Cyrus - ooit haar zangcarrière begonnen als een Disney-prinses - geldt al een aantal jaar als het enfant terrible van de Amerikaanse popmuziek. Ze blowt, ze rookt, ze laat veel naakt zien en heeft zelfs haar kapsel laten knippen in een rebels kort koppie.
Toch meent de 'Wrecking Ball'-zangeres in ieder geval nog een beter voorbeeld voor de jeugd te zijn dan publiekslieveling Taylor Swift. De voormalige countryzangeres geldt zo'n beetje als de ideale schoondochter, en daar ergert Miley zich dan ook behoorlijk aan:
Miley Cyrus geeft Taylor in een interview met Marie Clair stof voor Bad Blood deel twee...
"Ik snap dat gewelddadig wraaknemen niet zo", zegt ze over Taylor's hit. "Is dat nou het goede voorbeeld geven? En ik ben een slecht rolmodel omdat ik vaak rondren met blote borsten? Het is mij niet helemaal duidelijk waarom borsten erger zijn dan geweren."
Of Taylor Swift de strijd aangaat met Miley Cyrus is nog maar de vraag. Taylor Swift is momenteel namelijk verwikkeld in een cat fight met een andere zangers: Katy Perry. Taylor en Katy waren ooit goed bevriend, maar nadat Katy het aanlegde met John Mayer besefte de 'Never Ever Coming Back Together'-zangeres naar eigen zeggen ineens dat Katy niet haar vriendin, maar haar vijand was. Taylor had namelijk ook al een liefdesgeschiedenis met John Mayer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten