Moeder pakt de verjaardagstaart voor haar dochter uit, en realiseert zich dat ze een grote spelfout gemaakt heeft

Geen categorieaug 18 2015, 11:00
Oeps!
Een moeder wilde haar 21-jarige dochter verrassen met een overheerlijke verjaardagstaart. Dat is zeker gelukt, maar niet op de manier die de moeder in gedachten had. Ze liet namelijk door een bakker speciaal een persoonlijke taart maken, die helemaal had moeten aansluiten bij haar dochter Emily Seggie.
Enige probleem? Haar moeder had de opdracht bij de bakker doorgegeven per sms. En haar telefoon had via de autocorrectie een cruciaal woordje veranderd...
blind4-1005x1024"Zou je in staat zin om een klein blond meisje bovenop de taart te kunnen zetten?" Dat wilde de moeder dus aan de bakker vragen. Maar haar telefoon veranderde "blond" in "blind." En dit was dus de taart die Emily voor jaar verjaardag kreeg:
CMjmMbXWEAAlEVB.jpg largeYep, inderdaad. Even ingezoomd...
enhanced-buzz-17310-1439814981-5En toen? Emily vertelt:
"Toen we vrijdag de cake kregen, roep mijn moeder ons naar binnen en vroeg of we iets konden zien dat niet klopte."
"We wisten niet heel goed waarom er een blind meisje boven de taart zat, maar toen vertelde mama ons over de fout die ze had gemaakt
met de automatische spellingscontrole"
"Gelukkig zagen we er allemaal de grappige kant wel van in."
emily3Zowel Emily als haar zus konden uiteindelijk wel lachen om de toch wel geestige tikfout die haar moeder maakte op de telefoon. Ze hebben de cake gewoon opgegeten ter ere van haar 21e verjaardag. De dag was - ondanks het blinde meisje - een daverend succes!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten