Nieuw kinderboek laat kinderen razendsnel in slaap vallen

Geen categorieaug 25 2015, 21:22
Het boek gebruikt speciale psychologische trucs om kinderen te laten slapen.
Heb je kinderen, of ken je kinderen die 's avonds zeer moeilijk naar bed te krijgen zijn? Dan is dit nieuwe kinderboek misschien de oplossing!
Een Zweede kinderpsycholoog schreef en publiceerde een kinderboek dat speciaal ontworpen is om kinderen razendsnel te laten slapen. Het boek, genaamd "Het konijn dat in slaap wilde vallen" gebruikt speciale psychologische technieken om slaap op te wekken, en is binnen korte tijd razend populair geworden.
rabbit2_3408150b
De Engelstalige uitgave van het boek staat op nummer 1 van de bestsellerlijst van Amazon, en de reacties van ouders zijn enthousiast:
"Het duurde eerst 2-3 uur om mijn kinderen te laten slapen, met dit boek duurt het maar 12 minuten!"
In het boek staat speciaal aangegeven dat voorlezende ouders op specifieke momenten moeten gapen, of bepaalde woorden extra sloom moeten voorlezen. Op die manier worden kinderen vliegensvlug naar Dromenland gestuurd.
Het kinderboek is het eerste in eigen beheer uitgegeven boek dat in de bestsellerlijst van Amazon staat. Het is inmiddels al in zeven talen beschikbaar, wanneer de Nederlandse editie uitkomt is nog niet bekend.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten