Subway 'broodjes artiesten' maken de meest schitterende broodjes. Wat ze daar vervolgens mee doen is ronduit inspirerend

Geen categorieaug 02 2015, 20:00
Kunst gecombineerd met vrijgevigheid. Kan het nog beter?
Subway's "sandwich artists" cranked out a record number of their lunchmeat masterpieces in Las Vegas on Saturday.
Franchisees and employees from around the world set a Guinness World Record for the "most people making sandwiches simultaneously" when 1,481 people built subs at the same time during the brand's annual convention in Las Vegas.
Er werden geweldige 'subs' gemaakt die het water in je mond doen stromen. Beter dan dit wordt het niet (ja, ik ben een Subway-fan). Wat mij betreft is dat al spektakel genoeg, maar combineer het met een World Guinness Book record en je hebt goud in handen.
Al helemaal als je dit er nog even aan toevoegt. Als toetje, zeg maar:
All of the sandwiches were donated to the Salvation Army.
Screen Shot 2015-08-02 at 19.42.22
Het Leger des Heils is niet alleen een kerk (gebaseerd op het methodisme), maar ook een goed doel. De kerk zet zich in voor daklozen en armen wereldwijd; in ieder land waar het Leger actief is probeert het dit soort mensen te helpen. Dit komt allemaal voort uit de ontstaansgeschiedenis van de kerk: het Leger werd opgericht door William Booth die het niet eens was met de praktijken van kerken in zijn tijd. Die lieten namelijk geen alcoholisten, drugsverslaafden, criminelen en prostituees toe. Daarom richtte hij het Leger des Heils op, dat zijn deuren juist wagenwijd openzette voor dat soort mensen.
Het huidige Leger des Heils is daarmee doorgegaan, wat niet alleen verklaart waarom het één van de meest effectieve en grootste organisaties voor (verslaafde) daklozen is, maar ook waarom het dit soort broodjes van Subway maar wat graag in ontvangst neemt; die mensen kunnen immers wel een extra snack gebruiken. Voor hen is het een ware feestmaaltijd (voor mij ook trouwens, maar dat komt eerst en vooral doordat ik dol ben op Subway).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten