Terwijl deze vrouw haar hart uitstort bij een politieagent, droogt hij de tranen in haar ogen. Wat hij daarna doet is nóg mooier

Geen categorieaug 05 2015, 17:00
Toen agent John Nissen werd gebeld om een vrouw in nood te helpen, had hij nog geen idee wat hem te wachten stond.
Toen John Nissen een 112-telefoontje binnenkreeg dat een vrouw met haar auto stilstond langs de kant van de weg en niet verder kon rijden, ging de trouwe diender op weg. Wie hij daar aantrof was Barbie Henderson. Terwijl ze aan het rijden was, had ze een telefoontje gekregen waarin melding werd gemaakt van het feit dat haar zus zojuist was overleden. De vrouw was overmand door verdriet en kon niet verder. John had haar gewoon naar huis kunnen rijden, maar dat is niet wat hij deed. Hij deed nog zoveel meer:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/Police-officers-compassion-goes-viral.mp4"][/video]
.
In plaats daarvan luisterde John naar haar verhaal, en droogde hij haar tranen af. En pas toen de vrouw weer wat gekalmeerd was, reed hij haar naar huis. Daar stond de familie al op haar te wachten. Ze konden haast niet dankbaarder zijn voor het feit dat John niet alleen z'n taak heeft uitgevoerd, maar ook iets enorms heeft betekend voor Barbie. Haar zus Shonda schreef:
Agent Nissen was meer dan een agent gisteren. Hij was een persoon met een hart dat begreep dat dit een vrouw was die zojuist haar zus was verloren en dat nieuws telefonisch had vernomen. Vanaf dat moment zorgde hij voor mijn zus. Terwijl zij huilde, luisterde hij naar haar en veegde haar tranen weg. Hij zorgde dat ze water dronk aangezien het extreem heet was buiten. En hij sprak met de familie elke keer als ze belden totdat ik was aangekomen. Toen ik arriverde stond hij niet aan de kant van de auto. Hij zat naast haar en troostte haar zoals wij dat gedaan zouden hebben. Wat een fantastische man!
John is inderdaad een man met een bijzonder groot hart. Barbie kan gelukkig zijn dat deze liefhebbende agent op het juiste moment op de juiste plaats was!
vlcsnap-2015-08-05-15h56m10s172
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten