Toen haar zus overleed en zij haar auto niet meer kon besturen kwam deze agent langs om haar te steunen

Geen categorieaug 03 2015, 9:00
Zo behoor je als agent je gemeenschap te dienen.
Politieagenten proberen hun buurten/dorpen/steden niet alleen veilig te houden; ze zijn er ook voor burgers die 'gewoon' wat hulp nodig hebben. Toch ging deze agent een stap verder dan je van hem mocht verwachten.
Hij kreeg namelijk door dat een vrouwelijke automobilist in paniek leek te zijn. Ze was totaal overstuur, huilde, en schreeuwde. Er was iets aan de hand. En dus ging John Nissen erop af.
Hij legt uit:
"Ze opende haar deur toen we bij haar kwamen, en ik kon zien dat ze echt helemaal van slag was. Toen vertelde ze ons dat haar zus zojuist was overleden."
Omdat ze zo overstuur was vond John het verstandig om de vrouw, Barbie Henderson, te kalmeren.
"Uit veiligheidsoverwegingen vroeg ik haar of we haar konden praten zodat ze wat zou kalmeren. Ik zet de airconditioning op haar - het was erg heet - hield haar hand vast, en ze huilde met haar hoofd op mijn schouder. Ondertussen gaf ik haar af en toe wat water te drinken."
Al met al zat de agent maar liefst een uur bij Barbie in de auto. Op een gegeven moment contacteerde hij één van haar anderen zussen zodat die haar kon ophalen. Toen die zus eenmaal arriveerde kon ze nauwelijks geloven wat ze zag: ze maakte de foto boven dit artikel omdat ze het zo geweldig vond om te zien wat agent John voor Barbie had gedaan.
Naderhand stuurde ze de foto naar de Facebookaccount van Johns politiebureau. Ze schreef erbij:
"Agent Nissen was een topagent gisteren. Zijn hart was groot genoeg om te begrijpen dat dit gewoon een dame was die net haar zus was verloren - en dat slechte nieuws over de telefoon hoorde. Hij zorgde echt voor mijn zus. Wat een geweldige vent!"
Omdat er tegenwoordig veel aandacht uitgaat naar agenten die te ver gaan is het belangrijk dat we agenten die zich juist voorbeeldig gedragen goed in het zonnetje zetten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten