Ze moesten vluchten vanwege een enorme bosbrand. Toen ze terugkwamen had één familielid het op miraculeuze wijze overleefd

Geen categorieaug 23 2015, 16:00
Dit individu heeft haar negen levens al opgebruikt.
Ruthie Rosemary is één van de gelukkigste katten ter wereld. Niet alleen omdat ze een geweldige liefhebbende familie heeft die goed voor haar zorgt, maar ook omdat ze een enorme bosbrand op miraculeuze wijze heeft overleefd.
Vorige week moesten Debi en Jeff Brusatori hun huis plots verlaten. Er kwam namelijk een enorme bosbrand op hen af. Ze keken om zich heen en begrepen dat ze, als ze niet meteen weggingen, er geen ontsnappen meer mogelijk was. Daarom verzamelden ze razendsnel hun belangrijkste bezittingen, zetten ze op de auto en reden weg.
Helaas was er één probleem: hoewel ze hun kat, Ruthie Rosemary, ook hadden opgepakt slaagde de kat er op de één of andere manier in om te ontsnappen. Het echtpaar kwam daar achter, maar had geen tijd meer om het arme beestje te zoeken. De motor van de auto werd aangezet, het gaspedaal ingedrukt, en ze waren ervan overtuigd dat ze hun kat nooit meer terug zouden zien.
Vijf dagen later was de bosbrand beëindigd. Debi en Jeff gingen terug naar hun huis en zagen dat alles vernietigd was. Er was werkelijk niets meer van over.
Ze verwachtten dan ook dat hun kat het niet overleefd had. Ontzettend jammer, zeker omdat ze zoveel van het beestje hielden. Hun hart was gebroken.
Toen hoorden ze opeens een geluid: miauw. Miauw.
Ze volgden het geluid en zagen dat het bij een totaal afgebrande truck kwam. Ze keken eronder en daar was Ruthie: haar snorharen en wenkbrauwen waren geschroeid, maar voor de rest was ze prima in orde.
Personeel van de lokale brandweer laat weten dat het werkelijk een wonder is dat Ruthie de brand heeft overleefd. Het vuur was zo heet dat de truck waar ze zich onder verschool half gesmolten is, maar op de één of andere manier wist de kat het toch te overleven. Ongelooflijk.
Hoewel Debi en Jeff nog steeds niet begrijpen hoe hun kat het gered heeft zijn ze ongelooflijk blij. Zo is hun kleine gezinnetje weer compleet; een huis kun je opnieuw opbouwen, maar een huisdier waar je zoveel van houdt is eigenlijk onvervangbaar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten