Zomers weer is weer in aantocht voor Nederland

Nee, je hoeft je bikini en je zwembroek nog niet op zolder te leggen. Aankomende week wordt het opnieuw prachtig weer in Nederland!

Staat er nog een trip naar het strand gepland deze week? Zoniet, dan is dit wellicht je kans om dit alsnog te doen. Aankomende week wordt het weer echt prachtig, zo beweert in ieder geval Weer Online:

Het blijft komende week zomers. Weeronline zegt dat we een stuk of vijf zomerse dagen kunnen bijschrijven. De maximale temperatuur loopt op tot 25 graden of meer. Donderdag wordt het mogelijk een tropische dag met maxima van 30 graden of meer.

Komende week is veel ruimte voor de zon, maar er trekken ook wolkenvelden over.

Na donderdag is het trouwens ook weer gedaan met het tropische weer; daarna zakken de temperaturen in tot het overigens ook nog zeer aangename 22 graden.

Weer Online heeft verder becijferd dat deze zomer gemiddeld genomen warmer en droger was doorgaans het geval is in Nederland. Er waren tot dusverre al achttien zomerse dagen, tegenover normaalgesproken 16. Verder scheen de zon zo’n 540 uur tegenover 440 gewoonlijk. Ook viel er slechts 133 mm regen. Ter vergelijking: 166 mm is de standaard.

Inmiddels is de zomervakantie in alle delen van het land nog bezig, dus menigeen heeft volop tijd om nog even te genieten van het warme en mooie weer. Nog snel even een kleurtje krijgen voordat de leraar of de baas weer op je staan te wachten, nietwaar?

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Nico

    Doe eens echt Nederlands en laat die zwembroek/bikini thuis en ga naar een naaktstrand

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.