9 jaar na haar vaders dood — dochter van de 'krokodillenjager' laat dit hartverwarmende bericht achter

Geen categoriesep 09 2015, 20:00
Bindi Irwin heeft niets dan prachtige verhalen over haar te vroeg overleden vader.
Afgelopen zondag was het vaderdag in Australië, en dat bracht menig vader en zoon of dochter samen voor een onvergelijke dag.
Het is toch anders voor Bindi Irwin - de dochter van de legendarische natuurliefhebber Steve Irwin - die haar vader enkele jaren geleden verloor bij een ongeluk met een giftige rog. Inmiddels is Bindi 17 jaar, en was ze nog maar een kind toen haar vader 9 jaar geleden om het leven kwam, maar net als alle slangen en wilde beesten si ook haar vader de jonge meid dierbaar.
Ik denk vandaag aan thuis. Vandaag is het vaderdag in Australië en iedereen is dat aan het vieren in de dierentuin? Het is een hele bijzondere dag in het jaar, en ik hoop dat iedereen die vandaag naar de dierentuin komt in staat is om te genieten van al die prachtige dieren. Waar op de wereld ik ook men, deze dag betekent heel veel voor me. Mijn hart zal altijd in de dierentuinen van Australië wonen, net zoals dat van papa.
Inmiddels is Bindi Irwin een ster geworden in haar eigen recht. Ze gaat binnenkort meedoen aan een danswedstrijd op de Amerikaanse televisie, en ze is een ambassadeur bij verschillende dierenorganisaties over de hele wereld.
En net als haar vader Steve Irwin - die tientallen natuurdocumentaires op z'n naam heeft staan - koestert Bindi een grote liefde voor dieren en gaat er graag mee op de foto. Zelfs voor gevaarlijke slangen draait ze haar hand niet om:
11995959_1005111012862490_1724584051541729412_nInderdaad! Ze is net haar vader zaliger:
Steve_irwin_at_Australia_zooZo vader, zo dochter! En wat mooi dat ze na negen jaar daar nog altijd van doordrongen is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten