Britse vrouw probeert altijd anderen te helpen. Zelfs nu ze overleden is doet ze dat - met behulp van haar enorme villa

Geen categoriesep 13 2015, 16:00
Lily Fardell gebruikt haar villa om daklozen te helpen.
Lily Fardell was 96 jaar oud toen ze eerder dit jaar overleed. Haar bijnaam was 'The Fair Lady of The Hill,' zeg maar 'De Goede Vrouw van de Heuvel.' Ze kreeg die bijnaam omdat ze altijd bereid was om anderen te helpen - mensen in nood, en die hulp nodig hadden.
Ongelooflijk genoeg blijft ze dat doen nu ze dood is. Het is namelijk bekend geworden dat ze haar mansion - villa - heeft nagelaten om St Vincent de Paul te helpen. In haar laatste testament heeft ze laten opschrijven dat ze wil dat haar villa na haar dood verkocht wordt... waarna de opbrengst moet gaan naar deze organisatie, die zich inzet voor dakloze kinderen.
"Ze was zelf niet in staat om kinderen te krijgen. Maar ze hield echt van kinderen en liet uiteindelijk bijna alles wat ze had aan hen na."
Met andere woorden, aan kinderen die ze niet kende, maar van wie ze wel hield.
Screen Shot 2015-09-13 at 13.24.41
In juni werd het huis verkocht voor het fantastische bedrag van 2.35 miljoen dollar, zeg maar 2 miljoen euro. En dat is niet alles. Het huis is niet alleen verkocht voor St Vincent de Paul, maar ze verkopen ook al het interieur, het servies, etc. Alles bij elkaar zal de opbrengst zo'n 4 miljoen dollar zijn, of iets meer dan 3,5 miljoen euro. Een ongelooflijk bedrag, natuurlijk, zeker ook omdat Lily en haar voormalige man Noel beide leraren waren.
Lily werd geboren in 1919. In 1958 trokken zij en haar man in de schitterende woning. Helaas overleed haar man 15 jaar geleden, waardoor Lily een weduwe werd. Sindsdien zorgt haar neef, Michael Ellis, voor haar.
Tijdens haar leven stond Lily bekend als bijzonder vrijgevig en vriendelijk. Ze organiseerde met enige regelmaat theekransjes (echt Britse inderdaad) en gaf grote sommen geld aan goede doelen. Dat blijft ze dus zelfs na haar dood nog doen.
Wat een ongelooflijke gulhartige vrouw.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten