Dit onwaarschijnlijke supermodel zet de runway van New York Fashion Week op zijn kop

Geen categoriesep 14 2015, 9:10
Deze jongedame bewijst dat iedereen mooi is.
Madeline Stuart is een Amerikaans fotomodel wiens carriere steeds groter en succesvoller wordt. Onlangs mocht ze meelopen in de modeweek van New York, een bijzonder groot mode-evenement.
Sterker nog, ze mocht niet alleen meedoen; ze was een absolute hit. Video's en foto's van haar gingen heel Amerika en zelfs de hele wereld rond. Alles ging viraal.
De reden? Madeline is niet alleen erg mooi, ze is ook gehandicapt: ze is geboren met het syndroom van Down.
unnamed-532x750
Madeline is slechts 18 jaar oud, maar is nu al ontzettend succesvol. In het afgelopen jaar hebben verschillende grote merken haar gecontracteerd. Daarbij gaat het o.a. om Manifesta en Living Dead Clothing. Ook is ze het eerste gezicht van GlossiGirl Cosmetics “Beauty Is…” campagne.
En dat is niet alles. Ze heeft zelfs een eigen handtassen-lijn. Oh, en voor ik het vergeet: er is ook nog eens een pop naar haar vernoemd (in haar gelijkenis gemaakt).
En nu liep ze dus mee bij één van de grootste modespektakels ter wereld.
Madeline's moeder laat weten dat haar dochter "heel opgewonden" is. Ze gaat verder:
"Ik denk dat dat het ongelooflijk mooi is dat ze haar deze mogelijkheid geven. Het is een fantastisch moment voor ons om onze boodschap over inclusie en handicaps te verspreiden."
Madeline mocht op 13 september maar liefst twee keer, in twee outfits, op het podium lopen. Het was een bijzonder mooie dag, zowel voor haar als voor de mode-industrie; een industrie die er vaak van beschuldigd wordt alleen maar met modellen te werken die voldoen aan een onhaalbaar schoonheidsbeeld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten