Een jonge dierenvriend vroeg geld voor z'n verjaardag. De €1160 die hij ophaalde was alleen niet voor hemzelf bedoeld

Geen categoriesep 23 2015, 18:00
Niet alleen Sinterklaas geeft op z'n verjaardag cadeautjes wég in plaats van dat hij ze ontvangt. Deze jongen met het hart zeker op de goede plaats doet het gewoon ook!
Vraag een 9-jarige wat hij voor z'n verjaardag wil, en je krijgt een grote willekeur aan antwoorden. De ene wil een PlayStation, de andere een iPhone. Een derde wil op de foto met z'n lievelingsvoetballer en weer een ander wil supersonische voetbalschoenen. Alhoewel die cadeaus veel van elkaar verschillen hebben ze één ding gemeen: ze zijn allemaal voor de jarige Job zelf.
Ethan Flint vond dat allemaal niks. Voor zijn negende verjaardag vroeg de jongen daarom geld te doneren, zodat hij kogelvrije vesten kon kopen. Wat heeft een 9-jarig jongetje daar aan, vraag je nu misschien. Nou, niet zoveel. Maar voor de plaatselijke politiehonden kan dat het verschil betekenen tussen leven en dood:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/09/9-Year-Old-Boy-Donates-Birthday-Money-to-Buy-Bulletproof-K9-Vests.mp4"][/video]
.
Een groot applaus dus voor Ethan! Niet elke 9-jarige zou z'n verjaardagscadeau afstaan aan politiehonden, maar we zijn blij dat deze jongen het wel heeft gedaan. Én uiteraard ook een applaus voor alle familie en vrienden van de vrijgevige jongen. Want samen hebben jullie toch maar mooi $1290 - omgerekent €1160 - opgehaald!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten