Hoogzwangere Kim Kardashian in doorschijnend truitje heeft opstootje met paparazzi

De haat/liefde-verhouding tussen de reality-ster en de roddelpers vestigde gsiteren weer een nieuwe mijlpaal.

Kim Kardashian is nu al flink wat maanden zwanger van haar tweede kind bij haar man Kanye West, en dat laat zich in foto’s ook goed zien. Ondanks het feit dat de reality-ster zich wederom waagde aan doorschijnende kleding en een push-up-bh, is haar zwangerschapsbuik inmiddels qua omvang haar welkbekende achterwerk gepasseerd.De reality-ster arriveerde met haar man en dochtertje North op het vliegveld van New York, en nam de tijd om enkele selfies te nemen met fans.

Maar waar de telg uit het beroemde glamourgezin minder van gediend was, waren de professionele fotografen. Met hun opdringerigheid maakten zij haar 2-jarige dochter wakker toen ze weer arriveerde in Los Angeles. Kim was daar niet echt gecharmeerd van:

De 34-jarige zorgde ervoor dat de nachtrust van haar oudste spruit geen moment verstoord werd en drukte haar vinger tegen haar lippen om te zorgen dat de paparazzi zich koest zouden houden. Het twee jaar oude meisjes sliep zelfs door alle heftige flitsen heen.

De paparazzi zijn overigens niet de enigen die door de soms ietwat opvliegerige reality-ster streng worden toegesproken. Zo werd eerder deze week bekend dat ze haar zus Khloe had terechtgewezen toen zij een – later weer verwijderde – tatoeage nam. Ook zou ze geregeld in de clinch liggen met haar man Kanye, en heeft ze het geregeld aan de stok met haar broer Rob, die zij te dik vindt.

Maar met de pers in het bijzonder heeft Kim het vaker aan de stok. Die waren het constante berichten over de beroemdheid zo beu, dat ze een Kardashian-vrije week afgekondigden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.